Burakkttolga
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Eylül itibariyle aldım ilk açtığımda şarj ikişer gitti sonra düzeldi.Başlarda iyi hoş şarj 7 dakikada bir otomatik gidiyordu parlaklık 60-70 gibi ekran karartınca şarj daha hızlı gitmeye başladı ilk başlarda mantıksız ama iyiydi gündüz kullanımı için taa ki birden sürüm güncellemesi gelene kadar Xiaomi getirdi güncellemeyi ben de bir hevesle direk bastım indirdim.Aradan bir hafta geçti max şarj su gibi gitmeye başladı bir süre sonra yeni güncelleme geldi onu da düzelir diye indirdim fakat nafile artık şarj sabitlenmiş eski performansı alamıyordum yeni güncelleme geldi fakat maymun gözünü açtığı için bunu yapmadım ve öyle bekliyor
Başlarda arama yaparken şarj çok hızlı gidiyordu 2-3 dakikada bir normal oyunlar da vs yavaş şu an aramalar da yavaş diğer türlü hızlı gidiyor birden ısınıp düşüyor fakat memnunum 2300 gibi patladı bana 128gb şu an 1800-1900 gibi ideal bir telefon problemler herkeste var gibi iPhone almadığıma pişman değilim.
Not: (Sar) baş ve aşağı için yüksek en az bu yapıyordu ekran gövde vs vs yoksa Mi9t çok iyi
Başlarda arama yaparken şarj çok hızlı gidiyordu 2-3 dakikada bir normal oyunlar da vs yavaş şu an aramalar da yavaş diğer türlü hızlı gidiyor birden ısınıp düşüyor fakat memnunum 2300 gibi patladı bana 128gb şu an 1800-1900 gibi ideal bir telefon problemler herkeste var gibi iPhone almadığıma pişman değilim.
Not: (Sar) baş ve aşağı için yüksek en az bu yapıyordu ekran gövde vs vs yoksa Mi9t çok iyi
Son düzenleme: