🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 5 Active 1.099 TL

bu ürünü keşfettiğimden beri akakçede en üst sırada bu trendyol ilanı duruyodu fakat stokta yoktu şans eseri bakayım dedim arada sıcak fırsatlara girer ilgimi çekenlere bakardım indirimi görür görmez satın aldım hocam teşekkürler

Nasıl saat kullanan varmı almayı düşünüyorum.....

Uyku takibi/nabız/alarm/telefonun yerini bulma
Gündelik kullanımda kısmen işe yarayan özellikleri bunlar

birde inanılmaz kaba ama fiyatına göre güzel
ya ben bildirime bakma saate bakma nabız bakmak için alıyorum fakat kaba dedigin için vazgeçtim

ya ben bildirime bakma saate bakma nabız bakmak için alıyorum fakat kaba dedigin için vazgeçtim
hocam 2'' boyutunda Lite modeline göre kalınlık genişlik uzunluk olarak 10mm fark var lcd 60hz ekran 10 tane bildirim bakabiliyorsunuz kategori edilmiyor bildirimler 10 taneden sonra 11. gelebilmesi için 1.yi siliyor o yönden bir dezavantajı var uygulama bildirimlerinden sadece mesaj whatsapp gibi şeyleri açıp sadece mesajların gelmesi içinde yapabilirsiniz silver modelini dün akşam satın aldım siyah modelini almıştım sonra iptal edip silver aldım 22mm universal kordonu var istediğim 22mm kordonla değiştirebiliyorum silver saat ile kahverengi derimsi tasarımlı kordon gözüme çok güzel gözüktüğü için beyaz tercihim oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nabız olarak profesyonel bir alete yakın değerler veriyor bu arada izlediğim videolarda öyleydi

hocam 2'' boyutunda Lite modeline göre kalınlık genişlik uzunluk olarak 10mm fark var lcd 60hz ekran 10 tane bildirim bakabiliyorsunuz kategori edilmiyor bildirimler 10 taneden sonra 11. gelebilmesi için 1.yi siliyor o yönden bir dezavantajı var uygulama bildirimlerinden sadece mesaj whatsapp gibi şeyleri açıp sadece mesajların gelmesi içinde yapabilirsiniz silver modelini dün akşam satın aldım siyah modelini almıştım sonra iptal edip silver aldım 22mm universal kordonu var istediğim 22mm kordonla değiştirebiliyorum silver saat ile kahverengi derimsi tasarımlı kordon gözüme çok güzel gözüktüğü için beyaz tercihim oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nabız olarak profesyonel bir alete yakın değerler veriyor bu arada izlediğim videolarda öyleydi
Saat gelince bi resim atarsan sevinirim kardeşim

Hepsiburadada kupon ile 1128tlye düşüyor teslimat cumartesi gösteriyor satıcı hb değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,014
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri