Xiaomi Telefonumda Uzun Ekran Görüntüsü Alamıyorum Yardım Eder Misiniz?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,491
Bazı yerlerde alıyor ama genelde almıyor sorun nedir? Telefonum redmi note 8 pro. Ekran kaydını yükleyemiyorum buraya. Choremun haberler kısmında akıyor ama bir şey aratınca ya da bir sitedeyken almıyor sebebi nedir sizce?

Bende de bazen haberler kısmında almıyor veya sitelerde. Onların kısıtladığı bir durum değil mi? Telefonluk bir durum değil bence.

Hiç almadı kaydır kısmına bile basamadım.. Gerçi benim telde miui12 var teee ne zamandan kalma sizdeki daha güncel sanırım belki alır.
Bende miui13 var aldı ekran kaydı chat gpt de .

Note 8 pro benimki. Denedim şimdi alıyor ben de. :pikacu:
E aynı telefon benimki üvey evlat mıda almıyor. (aynı telefonu kullanıyormuşuz :d bende 6.5 senedir var sizde kaç sene oldu?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende miui13 var aldı ekran kaydı chat gpt de .
Hocam ekran kaydı değilde uzun kran görüntüsü kaydıra basıp yapılan uzun alınan demi? Sanırım benim tel mal.

E aynı telefon benimki üvey evlat mıda almıyor. (aynı telefonu kullanıyormuşuz :d bende 6.5 senedir var sizde kaç sene oldu?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ekran kaydı değilde uzun kran görüntüsü kaydıra basıp yapılan uzun alınan demi? Sanırım benim tel mal.
Pardon, normal ekran görüntüsü sandım. Kaydıra basılıp alınmıyormuş bende de. Normal ekran da bile almıyor. Benim tel de mal.

Pardon, normal ekran görüntüsü sandım. Kaydıra basılıp alınmıyormuş bende de. Normal ekran da bile almıyor. Benim tel de mal.
choremu açıp ilk haberler kısmında alıyorda diğerlerinde almııyor ya. Bu forumda bile almıyor. Olsun genede güzel telefon onca zamandır işkencemi çekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,860
Üyeler
185,181
Son üye
onuruysall
Geri