Xiaomi Wifi Pro Nasıl?

sheneLL

80+
Reaksiyon skoru
6
Bu ürünü almayı düşünüyorum ama modem odama yakın ama pingim fazla yakın mesafede de etkili olur mu?

Modem yakınsa kablo çekmen daha iyi olur ben sırf modemi kendi odama almak ve kablo bağlamak için duvarları deldirdim.

Bu ürünü almayı düşünüyorum ama modem odama yakın ama pingim fazla yakın mesafede de etkili olur mu?
ben sırf ethernet için 20 metre kablo çektim modemin olduğu yerden ama hızımı gram etkilemedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem yakınsa kablo çekmen daha iyi olur ben sırf modemi kendi odama almak ve kablo bağlamak için duvarları deldirdim.
daha az masraflı böyle hem wi fi cihazı kaç tl ben 35 tl ye hallettim tüm işi ama şöyle bir şeyde var ethernet için ayrı bir kabloda varmış forumda onu öneriyorlardı ben elektirikçiden aldım ama hızım falan 50mbps veriyor internet sağlayıcım 48mbps ping 14 upload 5 veriyor 4,8 alıyorum

ben sırf ethernet için 20 metre kablo çektim modemin olduğu yerden ama hızımı gram etkilemedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha az masraflı böyle hem wi fi cihazı kaç TL ben 35 TL ye hallettim tüm işi ama şöyle bir şeyde var ethernet için ayrı bir kabloda varmış forumda onu öneriyorlardı ben elektirikçiden aldım ama hızım falan 50mbps veriyor internet sağlayıcım 48mbps ping 14 upload 5 veriyor 4,8 alıyorum
Muhtemelen CAT 6 kablodan bahsediyorsun.

Cihaz iyi çalışıyor kullanıyorum. Daha önce incelemesini de yapmıştım.
Ama kablolu bağlantı her zaman en üstün olandır.
Kabloyla bile modeme bağlandığında ping oluşuyorsa çare modemi değiştirmek ve hat ayarlarını kontrol etmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,101
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61
Geri