Neler Yeni

XPG K Mesh vs Valor Mesh

ozgurdb

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba forumda genellikle K mesh önerildiğini gördüm ancak internette gezinirken Valor Mesh'e de denk geldim. İkisinin arasında kasa harici bir farklılık var mı, siz hangisini önerirsiniz? Phantom 120se ve RTX 5070 ile kullanmayı planlıyorum.

Compact bir kasadır, max 305mm ekran kartı desteği vardır, ekran kartınız sıkıntı oluşturmazsa ve küçük hacimli kasa seviyorsanız alınabilir.

Bence ikisi de değil, phantenk kasa + high power element psu kombinasyonu yapman daha iyi olacaktır
Post automatically merged:

Kyber'i öneren de hep aynı kişiler zaten

Son düzenleme:
Bence ikisi de değil, phantenk kasa + high power element psu kombinasyonu yapman daha iyi olacaktır

Kyber'i öneren de hep aynı kişiler zaten

Bütçeyi biraz daha arttırabilirim, uzun vadeli bir kasa + psu kombinasyonu için nasıl bir kombinasyon önerebilir misiniz?
Compact bir kasadır, max 305mm ekran kartı desteği vardır, ekran kartınız sıkıntı oluşturmazsa ve küçük hacimli kasa seviyorsanız alınabilir.
Hangisini kastettiniz hocam?

K Mesh kullanıyorum çok küçük kasa değil rx 6700 xt red devil ekran kartı sıgıyor red devili bilen bilir büyük ekran kartı üretiyor 320mm boyu sıgıyor sanırsam 330 du max daha buyuk te takarsın ama ortadaki fanı cıkarman lazım

K mesh 750+ olana kaç mm sıvı soğutma sığıyor? aynı kasa bende de var memnunum.

Bütçeyi biraz daha arttırabilirim, uzun vadeli bir kasa + psu kombinasyonu için nasıl bir kombinasyon önerebilir misiniz?

Hangisini kastettiniz hocam?
İki kasanın da ölçüleri aynı olması lazım yanlış bilmiyorsam eğer ama içinden çıkan power supply kabloların örgülü bile değilmiş, benim hiç içime sinmezdi. Valor Mesh'e sistem kurulu şekilde alttaki gibi gözüküyormuş, ekran kartı çift fanlı RTX4070.

install1.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,749
Üyeler
173,061
Son üye
hamsilipuding
Geri