LLC olması bayağı iyi ama OCPO fiyata çok iyi...Benzer fiyata bulursan MWE bronze de olabilir LLC topoloji ve 2 adet 8 pin CPU güç kablosu farkı var.
LLC olması bayağı iyi ama OCPO fiyata çok iyi...Benzer fiyata bulursan MWE bronze de olabilir LLC topoloji ve 2 adet 8 pin CPU güç kablosu farkı var.
Şifreli konuşmayın lna...LLC olması bayağı iyi ama OCP![]()
EMI filtresinden falan hiç anlamıyorum, onları boşverŞifreli konuşmayın lna...![]()
![]()
pylon ile mwe bronze arasında benim gördüğüm gözle görülür fark olarak EMI filtresi falan var ve düşük yükte ripple değerleri. MWE bronze'de ise LLC farkı ve 2 adet 8 pin CPU güç kablsou farkı. İkisi de kalite olarak benzer F/P olarak pylon, ileri dönüklük olarak MWE bronze.
Çokça önerdiğimiz kaliteli güzel psulardan. Alınır eğer almak istiyorsanız.
N11'den alıcam 500 TL'ye denk geliyor indirimlerleFiyatına göre güzel
Ve burada daha ucuz
@epica59 sağolsun.
![]()
XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store
www.adeksstore.com
Güzel pau alınır adata kalitesi
Alınır.![]()
XPG PYLON İncelemesi - 450/550/650/750W
XPG Pylon PSU / Güç Kaynağı incelemesi. ~Donanım Kılavuzumdonanimkilavuzumm.blogspot.com
O fiyata çok iyi...Benzer fiyata bulursan MWE bronze de olabilir LLC topoloji ve 2 adet 8 pin CPU güç kablosu farkı var.
Bu daha iyi ama
Neye göre kime göre? İkisinin de birbirine karşı artı ve eksi yönleri var.
Epıkkaya sor onu usda
Alınır.
Bana göre daha iyi sana göre de![]()
Kesinlikle alınır.
LLC olması bayağı iyi ama OCP![]()
Yoğun öneriler sonucu satın aldım iyi ki almışım gayet memnunum tavsiye ederim.
Şifreli konuşmayın lna...![]()
![]()
pylon ile mwe bronze arasında benim gördüğüm gözle görülür fark olarak EMI filtresi falan var ve düşük yükte ripple değerleri. MWE bronze'de ise LLC farkı ve 2 adet 8 pin CPU güç kablsou farkı. İkisi de kalite olarak benzer F/P olarak pylon, ileri dönüklük olarak MWE bronze.
Teşekkür ederim alıyorum o zamanEMI filtresinden falan hiç anlamıyorum, onları boşver![]()
Şimdi yine bir detaylıca bakayım dedim ama sonuç yok ikisi arasında kalite olarak şu şundan iyidir denmiyor...EMI filtresinden falan hiç anlamıyorum, onları boşver![]()