XPG Pylon 650W Nasıldır?

Yoğun öneriler sonucu satın aldım iyi ki almışım gayet memnunum tavsiye ederim.

LLC olması bayağı iyi ama OCP 😳
Şifreli konuşmayın lna... 🤭 🤭 :alien: pylon ile mwe bronze arasında benim gördüğüm gözle görülür fark olarak EMI filtresi falan var ve düşük yükte ripple değerleri. MWE bronze'de ise LLC farkı ve 2 adet 8 pin CPU güç kablsou farkı. İkisi de kalite olarak benzer F/P olarak pylon, ileri dönüklük olarak MWE bronze.

Şifreli konuşmayın lna... 🤭 🤭 :alien: pylon ile mwe bronze arasında benim gördüğüm gözle görülür fark olarak EMI filtresi falan var ve düşük yükte ripple değerleri. MWE bronze'de ise LLC farkı ve 2 adet 8 pin CPU güç kablsou farkı. İkisi de kalite olarak benzer F/P olarak pylon, ileri dönüklük olarak MWE bronze.
EMI filtresinden falan hiç anlamıyorum, onları boşver :D

Çokça önerdiğimiz kaliteli güzel psulardan. Alınır eğer almak istiyorsanız.

Fiyatına göre güzel
Ve burada daha ucuz
@epica59 sağolsun.
N11'den alıcam 500 TL'ye denk geliyor indirimlerle
Güzel pau alınır adata kalitesi

Alınır.

O fiyata çok iyi... :alien: Benzer fiyata bulursan MWE bronze de olabilir LLC topoloji ve 2 adet 8 pin CPU güç kablosu farkı var.

Bu daha iyi ama

Neye göre kime göre? İkisinin de birbirine karşı artı ve eksi yönleri var.

Epıkkaya sor onu usda

Bana göre daha iyi sana göre de 😉

Kesinlikle alınır.

LLC olması bayağı iyi ama OCP 😳

Yoğun öneriler sonucu satın aldım iyi ki almışım gayet memnunum tavsiye ederim.

Teşekkür ederim alıyorum o zaman ❤️

Şimdi yine bir detaylıca bakayım dedim ama sonuç yok ikisi arasında kalite olarak şu şundan iyidir denmiyor... 😮 kısaca ileri dönük olarak MWE bronze, F/P olarak pylon de geç... :alien: Her bu konu açılınca hep detaylı bakıyorum fakat şu şundan kalitelidir denmiyor.......... 🤭 İkisi de iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,137
Üyeler
199,301
Son üye
Demo_12

Geri