RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,285
4133 CL19 bir tane daha var o öbürünü kullanıyor olabilir timingleri atsınBir arkadaş aynı rami kullandığını ve b-die olduğunu söyledi.
4133 CL19 bir tane daha var o öbürünü kullanıyor olabilir timingleri atsınBir arkadaş aynı rami kullandığını ve b-die olduğunu söyledi.
Değerleri veriyor mu derken ?4133 olandan aldım 2 tane değerleri veriyor mu acaba ? Bu da sistemin rami olsun @Ckribrahim![]()
Direk kodu attı aynı kod. Diğer ramin sonunda ''J'' yok. Onun attığı bununla aynı.4133 CL19 bir tane daha var o öbürünü kullanıyor olabilir timingleri atsın
OC yapmış mıDeğerleri veriyor mu derken ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Direk kodu attı aynı kod. Diğer ramin sonunda ''J'' yok. Onun attığı bununla aynı.
4133 mhz e sorunsuz kullanabilir miyim anlamında.Değerleri veriyor mu derken ?
Anakartın ve işlemcin destekliyorsa kullanırsın. Ramler yazılan değerleri direk verir.4133 mhz e sorunsuz kullanabilir miyim anlamında.
Onu bilmiyorum. Yazdığı cümle şu atayım bak. Direk onun cümlesi.OC yapmış mı
Site yavaş biraz.Sayfaya girmek niye 3 yılımı alıyor yoğunluk falanmı var sitede?
Valla biz çok gördük B die yazıpta...Onu bilmiyorum. Yazdığı cümle şu atayım bak. Direk onun cümlesi.
''AX4U413338G19J-DT60 kullanıyorum aydınlatması çok güzel, çipi de Samsung B-Die''
Cevap verdi soruyorum bakalım.Valla biz çok gördük B die yazıpta...
Akşama yazacakmış işteymiş sanırım.Valla biz çok gördük B die yazıpta...
B-die olduğunu söyleyenlerde var o yüzden kafalar karışıkB-die çiplerin CL ile tRCD değerleri birbirine çok yakın veya aynı oluyor. 19-23-23 timingler muhtemelen hynix.
B-die çip 19-23-23'te çalışmıyor mu?B-die çiplerin CL ile tRCD değerleri birbirine çok yakın veya aynı oluyor. 19-23-23 timingler muhtemelen hynix.
çalışır da b-die çipi öyle dandik bir xmp ile satmazlar. bir çipin b-die olduğunu xmpden bile anlarsın.B-die çip 19-23-23'te çalışmıyor mu?