Devlette şikayet edin cimere yapabileceğiniz her şeyi yapın kıdem tazminatınizi alıp basın gidin ordanBunun çevresi geniş arkası sağlam şantiyede
Devlette şikayet edin cimere yapabileceğiniz her şeyi yapın kıdem tazminatınizi alıp basın gidin ordanBunun çevresi geniş arkası sağlam şantiyede
yarım çapım kadar yok elimde kalacak al başına dertKazma yok mu şantiyede?
Gözünü korkutma. Kaderinde varsa, yatarsın bir kaç sene.yarım çapım kadar yok elimde kalacak al başına dert
değer mi sence değmez yani başıma dert olur o yüzdenGözünü korkutma. Kaderinde varsa, yatarsın bir kaç sene.
Böyle dersen herkes tepene biner.değer mi sence değmez yani başıma dert olur o yüzden
İş yerim 110 kişiBöyle dersen herkes tepene biner.
En iri olanı döversen diğerlerinin gözü korkar.İş yerim 110 kişi
Hangi birini döveyim
en sinirli sensin kral aferinYani bu kadar atarlı giderli şeyler yazıyorsunuz eyvallah ta ben olsam iş dışına davet ederdim şahısı ve gelmese dahi o arkadaşa iş dışında gerekeni yapardım. Şahsıma küfür edecek bende işim diye diş sıkamam açıkçası. Güzel burnuna ve güzel gözlerine buse kondururdum. Herkes deli ve psikopat ise senin boyun eğmen bence tamamen senin eksine. Çünkü bu yaşam standartını çok etkiliyor. Ben bu konularda sabırlı değilim. Sabırlı olduğum için hep üstüme bindiler. Şimdi binene ben biniyorum.
hukuki süreçler vardır ve sana mobing vs uygulanırsa ona göre de hakların vardır bunları unutma ekstra bir şey varsa her türlü yardımcı olabilirim kimsenin size mobing göstermeye hakkı yoktur işten ayrılmanız için yapılıyorsa konu farklı başkaları gibi yok şöyle çıkışa çağırırım falan filan diye şişme başına dönmeyin biraz aklınızı kullanın Zeki olursanız her türlü işten haklı çıkabilirsiniziş yerinde görev verildi bize adam gelmiş hakaret ediyor şantiyede durduk yere bana bir iki üç sustum bana takık laf atıp duruyor üstüme yürüdüm zor tuttum kendimi yarım kadar çapı yok elimde kalacak söyledim şuçlu biz çıktık uyarı aldım sabırlı sınıyorlar gerçekten
Böyle aklı olmayan salklar için hapise girmeye asla değmez boşver onlara yasal yoldan bir şey yapamazsan şantiyedesin kaza süsü vererek ağır maddi zararda verebilirsin ama bilerek yaptığın kanıtlanırsa senden çıkar gerçekten böyleleri için 2 gün içerde kalmaya değmez böylelerini dövsen amip gibi çoğalırlar uğraşmaya değmez en mantıklısı en erkenden başka iş aramakİş yerim 110 kişi
Hangi birini döveyim
ama kaç yıldır işte mobing vs uygulanıyordu yazminat vs alabilme ihtimali var ekstra olarak cezai işlem uygulanır maaş vs yatırıyorlar mı zamanında SGK tam gün mü yatırıyorlar bunları bize söyleyebilirsen ekstra birşeyler önerebiliriz hepsi çünkü idari para cezası ile cezalandırılbilirBöyle aklı olmayan salklar için hapise girmeye asla değmez boşver onlara yasal yoldan bir şey yapamazsan şantiyedesin kaza süsü vererek ağır maddi zararda verebilirsin ama bilerek yaptığın kanıtlanırsa senden çıkar gerçekten böyleleri için 2 gün içerde kalmaya değmez böylelerini dövsen amip gibi çoğalırlar uğraşmaya değmez en mantıklısı en erkenden başka iş aramak
Zaten yasal yolla hakkını alabilirse sorun yok zaten sorun bu ülkede adalet var ama adaletli bir adalet değilama kaç yıldır işte mobing vs uygulanıyordu yazminat vs alabilme ihtimali var ekstra olarak cezai işlem uygulanır maaş vs yatırıyorlar mı zamanında SGK tam gün mü yatırıyorlar bunları bize söyleyebilirsen ekstra birşeyler önerebiliriz hepsi çünkü idari para cezası ile cezalandırılbilir
katılıyorumZaten yasal yolla hakkını alabilirse sorun yok zaten sorun bu ülkede adalet var ama adaletli bir adalet değil