Boşver sana The Great falan demedim unut. Stranger izleeeeDirekt Stranger mı?
Ben Stranger Things sandım.
Stranger ise onu izlemedim.
Boşver sana The Great falan demedim unut. Stranger izleeeeDirekt Stranger mı?
Ben Stranger Things sandım.
Stranger ise onu izlemedim.
Altered Carbon izledim. Peaky sarmadı. Van helsing konusu nedir? Vampire Daires'ı izlemedim izlemeye değer mi? Friends izlemem. Got izledim. TWD sarmadı sonradan. Vikings ilgimi çekmiyor. THE 100 izledim. %3'ün konusu nedir? The Order'ın konusu nedir? Sense 8 izliyecektim izlemeyi unuttum. V Wars'ın konusu nedir? The Last Kingdom ilgimi çekmedi. Narcos sevmedim. Rain izledim. LCDP izledim. Sherlock izledim. Elite izledim. Riverdale sevmedim. Teen Wolf sarmadı. Lupin konusu nedir? Lost in Space başlıyacağım. Love dead robots konusu nedir? Lucifer izledim. Daredevil izledim. Slayer ilgimi çekmez. MR. Robot olabilir. American Gods olabilir. Fleabag konusu nedir? Bosch konusu nedir? Sneaky pete konusu nedir? The boys izledim. Good Omens olabilir. Diğerinin konusu nedir?Altered carbon
Peaky blinders
Van helsing
Vampire dairies
Friends
Black mirror
Got
Twd
Dark
Ragnarok
Vikings
The100
%3
The order
Sense 8
V wars
The last kingdom
Narcos
The rain
La casa da papel
Sherlock
Elite
Riverdale
Teen wolf
Lupin
Lost im space
Love dead robots
Lucifer
Daredevil
Slayer(psikopatca seyler seversen)
Mr robot
American gods
Fleabag
Bosch
Sneaky pete
The boys
Good omens
The expanse
the upload
Hanna
Secret defence
Lost
Shameless
Chernobyl
Blindspot
Bunlar aklima gelenler umarım yararlı olur yazdiklarimin %85 ini izledim bazılarıni yarim izledim ama hepsi kaliteli yapimlar
Farklı şeylerden bahsediyormuşuz.Kapağı böyle
The Offica başlarda sıkıcı olan sonradan saran bir sitcom dizisi. Ofiste müdürleriyle yaşadıkları değişik komik şeylerden bahsediyor güzel dizi.Ben bunu nasıl görmedim ya.
HIMYM başlıyacağım.
Brooklyn ona da.
The Office'ın konusu nedir?
Big Bang Theory'e başlayabilirim.
Narcos'un konusu nedir?
Sons of Anarchy'nin konusu nedir.
Stranger Things sevmedim.
Breaking Bad başlıyacağım.
Prison Break izledim.
The Office dışı ilgimi çekmedi.The Offica başlarda sıkıcı olan sonradan saran bir sitcom dizisi. Ofiste müdürleriyle yaşadıkları değişik komik şeylerden bahsediyor güzel dizi.
Narcos Pablo Escobarın hayatını anlatıyor. Çok güzel bir dizidir öneririm beni aşırı sarmıştı.
Sons of Anarchy motorcu çetesini anlatıyor. Normal bir motorcu çetesi gibi gözüken ama alttan alttan silah ve uyuşturucu kaçakcılığı yapan ve zirveden nasıl düşüşe geçtiğini anlatan dramatik sonlu bir dizi. İzlerken çok kez duygulandırmıştı beni.
Stranger Things'i eski sevgilimle izlemiştik sarmıştı. Büyük ihtimal kızla izlediğim için oldu
Bak şu an küfür etmelik havamdayım. Ama edemem.Farklı şeylerden bahsediyormuşuz.
Bakacağım artık ona.Bak şu an küfür etmelik havamdayım. Ama edemem.
Diğerlerini boşver.
(Bu yazdıklarımı sanki bağırıyormuş gibi anla)
Stranger izle ve benim gibi ol, benim hayatımı anla, benim düşüncelerimi anla ve paylaş benim fikirlerimi Dünya'ya yay ve darbe yapalım.
Ama bak izleee. Çok iyi dizi.
Teşekkürler.Netflix dizi önerisi ama internetten bulabilirsin bunları.Rehber - Netflix Dizi Önerisi
Karantina da canımız sıkıldığında vakit geçmesi için film yada dizi izlemek isteriz ama bazen ne izleyeceğimize karar veremeyiz bende bu konuda sizlere dizi önereceğim. [Sırayı karışık şekilde yazıyorum] 1-How I Met Your Mother Konusu: How i met your mother dizisi 2030 yılında, Ted Mosby adlı...forum.donanimarsivi.com
Kişiden kişiye değişir kalite işi bence. Ben de brokooklyn99'u beğenemedim mesela.himym yerine çok daha kaliteli bir sitcom olan brooklyn 99 öneririm
stranger thingsin asıl güzel olduğu kısım 3. sezon. ilk 2 sezon çok yavaş tempolu ve sıkıcı
Çok haklısınız hocam. Pusu izlemedim sırf ilk 97'nin büyüsü bozulmasın diye.Yeni dizileri görünce karnıma ağrılar giriyor ama sırf bu diziler yüzünden genelleme yapıp Vadi gibi bir diziye başlamayanlar da var.
Yok hocam ilk 200 efso onun siz akif polatı boğunca orada bırakın yeter ya da 263 e kadar gidebilirsiniz.Kişiden kişiye değişir kalite işi bence. Ben de brokooklyn99'u beğenemedim mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok haklısınız hocam. Pusu izlemedim sırf ilk 97'nin büyüsü bozulmasın diye.