Neler Yeni

Yağ yakmak ve kilo vermek için evde ne yapmalıyım?

syceer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Altan
Koşu bandı almayı düşündüm ancak eğimsiz olanlar 5k eğimli olanlar 20k civarında dışarıda koşu yapmamayı düşünüyorum eğimsiz alsam faydası olur mu yada başka ne gibi şeyler evde yapabilirim?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,778
İsim
Emre siyah
ytde kardiyo programları var koşu bandı almana gerek var mı şüpheli yağ yakmak için de kilo vermek için de düzgün bir diyet lazım her şeyden önce

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,058
İsim
Hakan
5-10K verecegine spor salonuna gitsen daha mantıklı değil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Koşu bandı almayı düşündüm ancak eğimsiz olanlar 5k eğimli olanlar 20k civarında dışarıda koşu yapmamayı düşünüyorum eğimsiz alsam faydası olur mu yada başka ne gibi şeyler evde yapabilirim?
Semt sahasına git akşam yemeğinden önce 1saat aralıklı düşük tempo koş günde 200şınav 200mekik challenge yap başlangıçta çok işine yarayacak
Tabi karar senin spor salonuna gidebilirsin ama koşu bandı almak mantıklı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Semt sahasına git akşam yemeğinden önce 1saat aralıklı düşük tempo koş günde 200şınav 200mekik challenge yap başlangıçta çok işine yarayacak
Tabi karar senin spor salonuna gidebilirsin ama koşu bandı almak mantıklı değil
Ekstra olarak beslenmene dikkat etmelisin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,594
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yağ yakmak ve kilo vermek için yapman gerekenler çok basit kalori hesabı yapıp kalori açığı yapacaksin ağırlıklı kardiyo ile destek vereceksin ekstra olarak spora gideceksin alet alacağına spora yazıl daha iyi ama en önemlisi iradeli olman lazım beslenmene çok dikkat etmen lazım sağlıksız gıdalardan uzak duracaksın abur , cubur , pasta , börek , kek , gazlı içecekler , şeker ,hamur işleri , sağlıksız yağlı yiyeceklerden uzak duracaksın ve bu işin uzun bir iş olduğunun farkında olacaksın kolay ve hızlı bir süreç değildir

Top Bottom