Neler Yeni

Yaptığım tanıtım filmi nasıl olmuş

Zechion

80+ Silver

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Yapıcı bir eleştiri yapacağım:
baştaki efekten sonraki fontu ve genel olarak fontları çok beğenmedim.
bu siyah arka planlı 30 yıllık tecrübe vs. güzel ancak aralar çok sıkıyor ve sadece ateş var : () biraz daha efekt kullan daha hızlı bir montaj yap.
Görüntüler öyle olmayacak hocam ya sektörde yeni olduğumuz için elimizde bi video , görüntü yok ben görüntüleri freepik , pexels gibi sitelerden alıyorum , şu anlık fontu değiştiremiyorum ama değiştirmeye calisirim birde efekt nasil bir efekt kullanmam lazım örnek falan var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler.

Lan bu ne spotify'dan açtım. En başta senin şarkı çalıyordu sonra troll bir hindu şarkısı girdi. :D hahaha
Evet o yüzden dedim imoviden bakarım 😅😂

Uzay başlangıcı bir tık aşırı olmuş sanki başka bir şey tercih edilebilir. Taslaktaki müzik ve görüntü akışı iyi, yazı olan kısımlar iyileştirilebilir bir tık fazla sade kalmış gibi. "Birden fazla referanslarımız" kısmı iyi olmamış oraya "Çok sayıda referans" veya "Üst düzey müşteri memnuniyeti" tarzı bir şey daha çok daha iyi gider bence.
Uzay başlangıcı bir tık aşırı olmuş sanki başka bir şey tercih edilebilir. Taslaktaki müzik ve görüntü akışı iyi, yazı olan kısımlar iyileştirilebilir bir tık fazla sade kalmış gibi. "Birden fazla referanslarımız" kısmı iyi olmamış oraya "Çok sayıda referans" veya "Üst düzey müşteri memnuniyeti" tarzı bir şey daha çok daha iyi gider bence.
hocam boyle birsey var birde

Son düzenleme:

Zechion

80+ Silver
Görüntüler öyle olmayacak hocam ya sektörde yeni olduğumuz için elimizde bi video , görüntü yok ben görüntüleri freepik , pexels gibi sitelerden alıyorum , şu anlık fontu değiştiremiyorum ama değiştirmeye calisirim birde efekt nasil bir efekt kullanmam lazım örnek falan var mı

Evet o yüzden dedim imoviden bakarım 😅😂

hocam boyle birsey var birde
Hocam bunlar biraz değişik. Böyle sinemaya girmeden önce çıkan değişik reklamlar gibi müzikler falan var. Ses efektleri de öyle. Hiç şömine reklamı gibi değil. Böyle sinemadan önce "Telefonunuzu sessize alınız" uyarılarındaki müzikler gibi.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
O siyah arka planı kullanmayıp video kayıtlarının üstüne daha büyük yazılar yazabilirdin

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Hocam bunlar biraz değişik. Böyle sinemaya girmeden önce çıkan değişik reklamlar gibi müzikler falan var. Ses efektleri de öyle. Hiç şömine reklamı gibi değil. Böyle sinemadan önce "Telefonunuzu sessize alınız" uyarılarındaki müzikler gibi.
Şablonun ismi film fragmani zaten 😅ne bileyim bana en mantiklisi bu geldi ben o zaman birde capcuttan deniyeyim

Şablonun ismi film fragmani zaten 😅ne bileyim bana en mantiklisi bu geldi ben o zaman birde capcuttan deniyeyim
Birde bu reklam değilki tanıtım filmi

O siyah arka planı kullanmayıp video kayıtlarının üstüne daha büyük yazılar yazabilirdin
Denerim

Birde bu reklam değilki tanıtım filmi

Denerim
Aga bu siyah ekrana yazilan yazilar var ya başka ne yazabilirim la 2 sahne daha lazım

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
Güzel bence ama klasik çoğu kişide var bu ama yapman bile harika bence

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
Videoya koymadım o siyah sahne gibi 2 tane daha sahne olucak websitemiz var
bence iletişim hattınızı websitenizi faln koyun insta facebook falan varsada koyun videoya benim tavsiyem tabi size kalmış

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,774
İsim
Oğuz
Interstellar & Asel Şömine

Top Bottom