YARDIM 120K BÜTCE PC

Reaksiyon skoru
12
MERHABA 120K BÜTCEM VAR BANA BEYAZ KASA 5000 SERİSİ EKRAN KARTI OLSUN AKVARYUM KASA ŞU İNSTALARDA GÖRÜYORUM ONLAR GİBİ OLSUN VE GÜVENİLİR SİTEDEN OLURSA İYİ OLUR GAMİNG GEN İYOPYA GİBİ YERLERDEN OLSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERMİ SUNAR TAVSİVE PCNİZİ BEKLİYORUM

abicim
pilavın üstüne kuru mu olsun nohut mu olsun

kullanım amacın ne
profesyonel kullanım seneryoların mı var
yoksa sadece oyun amaçlı mı oynuyorsun
oyunsa ağırlıklı fps oyunları mı hikayeli oyunlar mı
yani ihtiyaçlar belirtilmeden yine bilgisayar kasasına pavyon gözü ile bakmaya başladınız
varsa yoksa ışıltı

abicim
pilavın üstüne kuru mu olsun nohut mu olsun

kullanım amacın ne
profesyonel kullanım seneryoların mı var
yoksa sadece oyun amaçlı mı oynuyorsun
oyunsa ağırlıklı fps oyunları mı hikayeli oyunlar mı
yani ihtiyaçlar belirtilmeden yine bilgisayar kasasına pavyon gözü ile bakmaya başladınız
varsa yoksa ışıltı
HOCAM ÇOK ANLAMIYORUM O YÜDZDEN KSURA BAKMAYIN OYUN OYNİCAM DAHA ÇOK HİKAYELİ FLN

HOCAM ÇOK ANLAMIYORUM O YÜDZDEN KSURA BAKMAYIN OYUN OYNİCAM DAHA ÇOK HİKAYELİ FLN
bir tık geç (1 saat xd) gördüm oynayacağınız oyunlar ve kullanmak istediğiniz çözünürlük kaç iyi güzel 120k bütçe var ama bunu tamamen kullanmaya gerek var mı bunu öğrenelim.

CAPS KAPAMA TUSUNU BILIYORMUSUN KRAL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MERHABA 120K BÜTCEM VAR BANA BEYAZ KASA 5000 SERİSİ EKRAN KARTI OLSUN AKVARYUM KASA ŞU İNSTALARDA GÖRÜYORUM ONLAR GİBİ OLSUN VE GÜVENİLİR SİTEDEN OLURSA İYİ OLUR GAMİNG GEN İYOPYA GİBİ YERLERDEN OLSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERMİ SUNAR TAVSİVE PCNİZİ BEKLİYORUM
Bende oyle yapicam diye girdim sadece valo icin 150 k ustu para harcadim ama yine soyle bakalim sen ne oynayacaksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri