Hocam eyvallah da çok uzun sürer oBende de oluyor mu denemek için oyunu indiriyorum şu an.
İnternetim hızlı merak etme hocam.Hocam eyvallah da çok uzun sürer o
Hocan 2042de yasiyordum bu sorunu bu arada su an biraz duzeldi.Bf1de degildi sorun
Yanlış oyunu indiriyormuşum.. olsun ona da bakalım. Ayrıca ekran kartı sürücülerini güncelle, işletim sistemini güncelle ve sisteminde yeterli boş yer var mı bir kontrol et. Ek olarak takılı bir usb veya başka bir aygıt var mı diye bak belki onlar uyumluluk sorunu yaşatıyor olabilir.Hocan 2042de yasiyordum bu sorunu bu arada su an biraz duzeldi.Bf1de degildi sorun
Sagolun hocam duzeldi gibi de konudan bagimsiz bir sey daha siracagim.27inc 1080p monitor var samsung.Ultraya alsam bile laptopumdaki gibi canli vd keskin olmuyor goruntu.Acaba inç mi buyuk sizce monitorden kaynakli miYanlış oyunu indiriyormuşum.. olsun ona da bakalım. Ayrıca ekran kartı sürücülerini güncelle, işletim sistemini güncelle ve sisteminde yeterli boş yer var mı bir kontrol et. Ek olarak takılı bir usb veya başka bir aygıt var mı diye bak belki onlar uyumluluk sorunu yaşatıyor olabilir.
Sürekli keskinligi %100den %200e almam gerekiyor bu seferde ekran kartim yetmemeye başliyorSagolun hocam duzeldi gibi de konudan bagimsiz bir sey daha siracagim.27inc 1080p monitor var samsung.Ultraya alsam bile laptopumdaki gibi canli vd keskin olmuyor goruntu.Acaba inç mi buyuk sizce monitorden kaynakli mi
Panel farkı olabilir. Veya ekranının ayarlarını kontrol et. Olmadı NVIDIA veya AMD Adrenalin yazılımlarından görüntünün rengini optimize edip istediğin sonucu alabilirsin. Ben de 1080p - IPS 27" kullanıyorum. Renk doğruluğu için doygunluğu 200 yapıp bırakıyorum. Dene istersen.Sagolun hocam duzeldi gibi de konudan bagimsiz bir sey daha siracagim.27inc 1080p monitor var samsung.Ultraya alsam bile laptopumdaki gibi canli vd keskin olmuyor goruntu.Acaba inç mi buyuk sizce monitorden kaynakli mi
27 inc ve 1080 de kullandığın için 27 inç için 2k olması lazımSagolun hocam duzeldi gibi de konudan bagimsiz bir sey daha siracagim.27inc 1080p monitor var samsung.Ultraya alsam bile laptopumdaki gibi canli vd keskin olmuyor goruntu.Acaba inç mi buyuk sizce monitorden kaynakli mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürekli keskinligi %100den %200e almam gerekiyor bu seferde ekran kartim yetmemeye başliyor
Amd mi nereden yapacagim onu benim kart amd hocamPanel farkı olabilir. Veya ekranının ayarlarını kontrol et. Olmadı NVIDIA veya AMD Adrenalin yazılımlarından görüntünün rengini optimize edip istediğin sonucu alabilirsin. Ben de 1080p - IPS 27" kullanıyorum. Renk doğruluğu için doygunluğu 200 yapıp bırakıyorum. Dene istersen.
Hocam zaten oyle keskinligi %200 yaparsam anca duzeliyor27 inc ve 1080 de kullandığın için 27 inç için 2k olması lazım
Benim de AMD. Direkt AMD Adrenalin yazılımından aşağıdakini yap. Oyun > Ekran > Özel Renk tik at açılan menüden Doygunluğu fulleAmd mi nereden yapacagim onu benim kart amd hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam zaten oyle keskinligi %200 yaparsam anca duzeliyor
Hocam yaptim da cs2de boyle de çok cıvıl civil oldu yaBenim de AMD. Direkt AMD Adrenalin yazılımından aşağıdakini yap. Oyun > Ekran > Özel Renk tik at açılan menüden Doygunluğu fulle
Alıntıyı görüntüle
Valla ben 1 yıldan fazladır böyle kullanıyorum artık alıştım.Hocam yaptim da cs2de boyle de çok cıvıl civil oldu ya![]()