Neler Yeni

YARDIM Gpu kullanımı 0'a düşüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Bilgisayarımı formatladıktan sonra oyuna girdiğimde apu ve gpu (ikisinde de denedim aynı hatayı alıyorum) kullanımı anlık 0 a düşüyor ve bilgisayar donup kalıyor. 5-6 saniye sonra %100 e fırlayıp donma çözülüyor fakat tekrardan aynı şekilde kendini yeniliyor. Sorunu valorantta yaşıyorum diğer oyunlarda denemedim.

Sistem
---------
Ryzen 5 7600 OC
RTX 4060 Tİ 16 OC WİNDFORCE GİGABYTE
GİGABYTE A620M H
850W+ RAMPAGE PSU
32 GB CORSAİR VENGEANCE DDR5 4800
Mesaj otomatik birleştirildi:

1726502896016.png

Son düzenleme:

cankirac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can KIRAÇ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , Yazılım
Bilgisayarımı formatladıktan sonra oyuna girdiğimde apu ve gpu (ikisinde de denedim aynı hatayı alıyorum) kullanımı anlık 0 a düşüyor ve bilgisayar donup kalıyor. 5-6 saniye sonra %100 e fırlayıp donma çözülüyor fakat tekrardan aynı şekilde kendini yeniliyor. Sorunu valorantta yaşıyorum diğer oyunlarda denemedim.

Sistem
---------
Ryzen 5 7600 OC
RTX 4060 Tİ 16 OC WİNDFORCE GİGABYTE
GİGABYTE A620M H
850W+ RAMPAGE PSU
32 GB CORSAİR VENGEANCE DDR5 4800

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartını çıkartıp tekrar takın ve driverları güncelleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Frowzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Berk Arman
Sorununu görür görmez anladım. Yaklaşık 1 yıldır nvidia forumunda nvidia driver geri bildirimlerini okuyorum. Malesef son 2-3 aylık güncellemelerinde bu tarz bir sorun var. Ddu ile kaldırıp daha eski sürümleri kullanmanı öneriririm. 537.58 ile 551.61 sıkıntısız deniyordu forumlarda. Yok bende Horizon Forbidden west var dersen 551.86 yükle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Sorununu görür görmez anladım. Yaklaşık 1 yıldır nvidia forumunda nvidia driver geri bildirimlerini okuyorum. Malesef son 2-3 aylık güncellemelerinde bu tarz bir sorun var. Ddu ile kaldırıp daha eski sürümleri kullanmanı öneriririm. 537.58 ile 551.61 sıkıntısız deniyordu forumlarda. Yok bende Horizon Forbidden west var dersen 551.86 yükle.
Eski sürümleri nasıl görebilirim 555.99 sürümünden öncesini göstermiyor. 555.99 u indirsem sorun çözülür mü yoksa sizin dediğiniz sürümü mü indirmeliyim?

şuan 561.09 güncel sürüm yüklü durumda

reis eski sürüm yükleyip denedim hala aynı hata hem apu da aynı sorunu veriyor acaba anakartta mı bir sıkıntı var

ziraidon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hüseyin erdogan
Ekran kartından olan bir şey değil öyle olsa apu da olmaz anakartta var bi sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Ekran kartından olan bir şey değil öyle olsa apu da olmaz anakartta var bi sorun.
iyi de sadece format attım ondan sonra böyle bi sorun oldu ve valorantta yaşıyorum sadece neden anakart durduk yere sorun çıkarsın ki

Ayrıca furmarkta yaptım sonuçlar gayet normal

5 saniyede bir drop yiyorum oyundan çıksam bile pc donmaya devam ediyor ölçtüm 5 saniyede 1 düzenli

Son düzenleme:
Top Bottom