BringThaNoize
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 853
E o zaman gayet normal.11 senelik ve hiç bakım yapılmadı
E o zaman gayet normal.11 senelik ve hiç bakım yapılmadı
O zaman bu derecelerde olması normal. 11 sene ne demek kardeşim. Termal macundan eser kalmamıştır. Hemen bakımını yap. Sıcaklık biraz daha düşecektir.11 senelik ve hiç bakım yapılmadı
Termal macunu kurumuştur,termal macun yenilearkadaşlar hp pavilion dv6 3114et laptopum var altında frisby fnc 5230st soğutucu var ama canlı derste gpu 65 cpu 65-70 derecelerde yardııım
yaz tatilinde yapmayı düşünüyorumO zaman bu derecelerde olması normal. 11 sene ne demek kardeşim. Termal macundan eser kalmamıştır. Hemen bakımını yap. Sıcaklık biraz daha düşecektir.
O zaman normal değiştirmen gerekirdihayır![]()
4 fanlı 2 büyük 2 https://www.google.com/aclk?sa=L&ai...hUKEwij_JK-_NfwAhXXK3cKHYTaBoUQg-UECCE&adurl=Soğutucu firizbi olduğu için bi işe yaramayan dandik soğutucu diye tahmin ediyorum.
O zaman yaza kadar oyun oynamani önermem. Maazallah anakarti falan yakarsın. Şimdilik 60-70 derecelerde kullan böyle.yaz tatilinde yapmayı düşünüyorum
yaz tatilinde bakım yapçam termal macun yenilencek cd rom yerine ekstra ssd takılacak ram eklenecekO zaman normal değiştirmen gerekirdi
bahadırcığım termal macunu değiştirirsen ısılar düşecek :dhayır![]()
Dostum bu soğutucuyu ben kullandım gayet güzel. Çok memnundum. Soğutucuda sıkıntı yok. Adam laptopa 11 senedir hiç bakmamış.Soğutucu firizbi olduğu için bi işe yaramayan dandik soğutucu diye tahmin ediyorum.
hakkatenmi :dO zaman yaza kadar oyun oynamani önermem. Maazallah anakarti falan yakarsın. Şimdilik 60-70 derecelerde kullan böyle.