Yardımcı Birilerini Arıyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Yahu şunu fark ettim. Gün Boyu İSS Konularına Ciddi ciddi yardım eden. anında yanıtlayan bi ben varım ha. başka gelen olursa da eyvallah ama tek başıma olmuyor be abi. birisi konu açıyor e postadan bildirim geliyor foruma giriyorum şak yazıyorum. başka birileri yok mu.
Kalitenin Bir Numaralı Adresine Hoşgeldiniz.

A2 Ehliyetli Kurye alımı gibi oldu ama yapcak bişi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı anda 2 kişinin konusuna yetişmek de zor.

Yahu şunu fark ettim. Gün Boyu İSS Konularına Ciddi ciddi yardım eden. anında yanıtlayan bi ben varım ha. başka gelen olursa da eyvallah ama tek başıma olmuyor be abi. birisi konu açıyor e postadan bildirim geliyor foruma giriyorum şak yazıyorum. başka birileri yok mu.
Kalitenin Bir Numaralı Adresine Hoşgeldiniz.

A2 Ehliyetli Kurye alımı gibi oldu ama yapcak bişi yok.

aynı anda 2 kişinin konusuna yetişmek de zor.
Sen 2 kişinin konusuna yetişemiyorsan bir de bize sor. Aynı anda 5-6 konu ile ilgilendiğim zaman sayısı çok fazla.

Bir gün ilgilenmedik diye mekan boş sanılmış bakıyorm :D

Sen 2 kişinin konusuna yetişemiyorsan bir de bize sor. Aynı anda 5-6 konu ile ilgilendiğim zaman sayısı çok fazla.
iyi de iss konuları farklı ekran kartı vb. konuları farklı. ekran kartı ile ilgili bişey soruyor. cevap hazır. hat değerlerini atıyor. işte hat değerlerine bak. adama durumu açıkla, o bir daha soru sorsun yine anlaması için uzun uzun açıklama yap şu bu ohooh. parmaklarım kas yaptı.

iyi de iss konuları farklı ekran kartı vb. konuları farklı. ekran kartı ile ilgili bişey soruyor. cevap hazır. hat değerlerini atıyor. işte hat değerlerine bak. adama durumu açıkla, o bir daha soru sorsun yine anlaması için uzun uzun açıklama yap şu bu ohooh. parmaklarım kas yaptı.
Ben teknik destek bölümüne bakıyorum. Beni çok nadir öneri verirken görürsün.
Senin bölümün de zor. Bilgili sayısının az olduğundan anlaşılıyor...

@alpolojix Belki biliyorsundur geçen eve türk telekomdan birisi geldi elinde bir alet vardı DSL kablosunu alete taktı alette evimizin maximum kaç MBPS desteklediği yazdı ve 119 MBps idi. Bizde 100 MBps paket var ama 93 falan geliyor ancak. Madem altyapımız 119 destekliyor niye 100 yerine 93 geliyor?

Ben teknik destek bölümüne bakıyorum. Beni çok nadir öneri verirken görürsün.
Senin bölümün de zor. Bilgili sayısının az olduğundan anlaşılıyor...
az kişi var...

@alpolojix Belki biliyorsundur geçen eve türk telekomdan birisi geldi elinde bir alet vardı DSL kablosunu alete taktı alette evimizin maximum kaç MBPS desteklediği yazdı ve 119 MBps idi. Bizde 100 MBps paket var ama 93 falan geliyor ancak. Madem altyapımız 119 destekliyor niye 100 yerine 93 geliyor?
birincisi şu var.o cihaz splitter mı ?

az kişi var...

birincisi şu var.o cihaz splitter mı ?
Pos makinesine benziyordu ve çok büyüktü splitter değildi splitter küçücük bir şey

Pos makinesine benziyordu
evet biliyorum onu. o cihaz işte hat değerlerini falan gösterir. 119 yazıp 100 paket kullanıp da modeme ve pcye 93 gelmesi pek normal değil. modem ile duvar arasındaki kabloyu yenileyip veya modem eskidiyse modemi yenile. bu tip şeyler çok etkiler oldu artık. bu 93mbps günün hangi saatlerinde oluyor ? 7/24mü yoksa gündüz mü ?

Daha iss ne onu bile bilmiyom ab.
İnternet Servis Sağlayıcısı 🆎

evet biliyorum onu. o cihaz işte hat değerlerini falan gösterir. 119 yazıp 100 paket kullanıp da modeme ve pcye 93 gelmesi pek normal değil. modem ile duvar arasındaki kabloyu yenileyip veya modem eskidiyse modemi yenile. bu tip şeyler çok etkiler oldu artık. bu 93mbps günün hangi saatlerinde oluyor ? 7/24mü yoksa gündüz mü ?

En iyisi Technopat'tan buraya bir kaç kişi transfer et. 😁

7/24 92-93 arası çıkıyor speedtest 3 yıldır falan en yüksek 95 gördüm

7/24 92-93 arası çıkıyor speedtest 3 yıldır falan en yüksek 95 gördüm
önce bi modeme gelen kabloyu başka bir dsl kablosu ile değiştirin. eğer düzelmezse tanıdık birisinin başka marka model kaliteli bir modemiyle deneyin. eğer onda düzgün çıkarsa demek ki modemde bi haltlar vardır. eğer onda da aynıysa yapacak bir şey yok 😕. yani yapılabilecek şeyler bunlar. ben de asus ac750 ile keenetic extra dsl arasında kaldım. birisini alacağım.

Geri