Hfhd fjfnfn
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen meslektemisinBende anlamadim,hoca zamani soylemiyor sinifta kalma var sinava girmessen.
?Yanlis alintiladin.Sen meslektemisin
Konuyu okurmusun?Ne oldu
Sana kalmış ben sana ne desem diyim gene sende bitiyor ben oturdum 10 11 de full sınav odaklı çalıştım sınavlar zaten geçiriyorlardı ama bende 70 80 civarı alıyordum ama ben 12 de pek çalışamadım ailevi sıkıntılardan dolayı o yüzden mezuna bıraktım ama şuan iç mimarlık kazandım normalde bilgisayar mühendisliği istiyordum arada iki tane iç mimarlık yazdım şansıma o çıktı şimdi haftaya vizeler başlıyor onun için çalışıyorumHocam liseyi en kolay yerden nasıl bitirebiliriz
Reis peki lise diplomasıyla hangi işlere girerizSana kalmış ben sana ne desem diyim gene sende bitiyor ben oturdum 10 11 de full sınav odaklı çalıştım sınavlar zaten geçiriyorlardı ama bende 70 80 civarı alıyordum ama ben 12 de pek çalışamadım ailevi sıkıntılardan dolayı o yüzden mezuna bıraktım ama şuan iç mimarlık kazandım normalde bilgisayar mühendisliği istiyordum arada iki tane iç mimarlık yazdım şansıma o çıktı şimdi haftaya vizeler başlıyor onun için çalışıyorum
BilmiyorumReis peki lise diplomasıyla hangi işlere gireriz
Hocam zaten girecem ama zamanini soylemiyor,ve beden dersi yokHocam gir sınavına kalmanın imkanı yok 1 beden yüzünden hem bırakmazlar merak etme bu sene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum
Eğer mecburi bir durumun yoksa girmek zorundasın sınavaVirüsten dolayı okula gitmiyorum hoca yarın sınav olacak diyo saat yok sordum saati bilmiyor,ben okula gitmem şu virüs döneminde yarın besen derside yok ne yapmaya çalıyor bu hoca,ne yapmalıyım?