Yarın Gireceğim Sınav Hakkında

Hocam liseyi en kolay yerden nasıl bitirebiliriz
Sana kalmış ben sana ne desem diyim gene sende bitiyor ben oturdum 10 11 de full sınav odaklı çalıştım sınavlar zaten geçiriyorlardı ama bende 70 80 civarı alıyordum ama ben 12 de pek çalışamadım ailevi sıkıntılardan dolayı o yüzden mezuna bıraktım ama şuan iç mimarlık kazandım normalde bilgisayar mühendisliği istiyordum arada iki tane iç mimarlık yazdım şansıma o çıktı şimdi haftaya vizeler başlıyor onun için çalışıyorum

Sana kalmış ben sana ne desem diyim gene sende bitiyor ben oturdum 10 11 de full sınav odaklı çalıştım sınavlar zaten geçiriyorlardı ama bende 70 80 civarı alıyordum ama ben 12 de pek çalışamadım ailevi sıkıntılardan dolayı o yüzden mezuna bıraktım ama şuan iç mimarlık kazandım normalde bilgisayar mühendisliği istiyordum arada iki tane iç mimarlık yazdım şansıma o çıktı şimdi haftaya vizeler başlıyor onun için çalışıyorum
Reis peki lise diplomasıyla hangi işlere gireriz

Virüsten dolayı okula gitmiyorum hoca yarın sınav olacak diyo saat yok sordum saati bilmiyor,ben okula gitmem şu virüs döneminde yarın besen derside yok ne yapmaya çalıyor bu hoca,ne yapmalıyım?
Eğer mecburi bir durumun yoksa girmek zorundasın sınava

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,792
Üyeler
187,245
Son üye
mavimavi44
Geri