MehmetV2
80+ Silver
Dahası
Yok ya adanada 450 puana nitelikli anadolu var maksAnkarada 450 Puanla ortalama bir fen lisesinde okursun.
Yok ya adanada 450 puana nitelikli anadolu var maksAnkarada 450 Puanla ortalama bir fen lisesinde okursun.
Allah gönlüne göre versin kardeşim kafaya fazla takma hayatın sonu değil.Sözelden Full bekliyorum hepsini yaptım Fende de 16-17 bekliyorum fakat matematik benim için çok zor geçti annem kapıda bekliyordu "çıkan herkes çok zor dedi matematiğe" dedi. Umarım herkesin kötü geçmiştir de yüzdelik dilimim fena olmaz. Matematikte 11 tane işaretledim 4 tanesinden pek emin değilim.
Benimde geçen sene aynıydı. nerdeyseYarın yani 6 Haziran 2021 günü Liselere Geçiş Sınavı olacak ve ben bu sene 8. Sınıf öğrencisiyim. Netlerim ortalama şu şekilde:
Türkçe: 19 Doğru 1 yanlış (bilemedin 2)
İnkılap:10 Doğru
Din K.:10 Doğru
İngilizce:10 Doğru
Matematik:13 Doğru 3 yanlış 4 boş (doğru sayım ortalama 12-13 oluyor)
Fen Bilimleri: 17 Doğru 3 yanlış (bazen 2 veya 4 oluyor ama çoğunlukla 3 yanlış)
Hedefim Orta düzey bir Anadolu lisesi örnek: Kağıthane Anadolu Lisesi-Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi-Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi
Denemelerde ortalama 420-440 alıyorum umarım LGS de böyle geçer Şans dilemeyi unutmayın.
herşeyi belirleyen matematik umarım sadece SEN kötü yapmışsındırSözelden Full bekliyorum hepsini yaptım Fende de 16-17 bekliyorum fakat matematik benim için çok zor geçti annem kapıda bekliyordu "çıkan herkes çok zor dedi matematiğe" dedi. Umarım herkesin kötü geçmiştir de yüzdelik dilimim fena olmaz. Matematikte 11 tane işaretledim 4 tanesinden pek emin değilim.