Yarın okuldan kaçta çıkcaz

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,626
Arkadaşlar yarın okula gitcem meslek lisesi bilişim istedim bölüm çıktı hoca okula gitcemiz günleri söyledi ben yarın 13.30 gitcem ama kaçta çıkcamı bilmiyorum okuldamı söylicekler yoksa meb bununla ilgili bişey söyledimi ben bulamadımda

hocalara sor yada yarın okulda söylerler illaha

Arkadaşlar yarın okula gitcem meslek lisesi bilişim istedim bölüm çıktı hoca okula gitcemiz günleri söyledi ben yarın 13.30 gitcem ama kaçta çıkcamı bilmiyorum okuldamı söylicekler yoksa meb bununla ilgili bişey söyledimi ben bulamadımda
büyük ihtimalle öğlen arasından sonra kaç ders varsa o kadar ders görürsünüz

anadolu liseleri açılacak mı ?

valla bizim grupta söylediler neyin ne olacağını e okuldan ders programına bak eğer program girilmediyse öğretmenlerini ara bence numarası varsa

Öglen arası olamaz zaten 13.30 dah gitcez ve 2 3 ders görcez heralde 7 ders görmeyiz çunkü sadece bilişim dersi yapcaz diğer dersleri yine canlı ders olarak görcez
Post automatically merged:

Okulunda hiç dal varmı sizin
hayır anlamadın mesela normalde öğlenden sonra 4 ders varsa 4 ders görürsün okula öğlen arasından sonra geldiğini düşün

Geri