Yarın okullar açılıyor.

Pansiyonlar depremzedelerle dolu demek istedim.
Onu anladım hocamda mesela ben evden okula gidiyorum pansiyonda insanlar kalınca bu durum değişmiyor yani okullarla bı alakası olmuyor neyse tam anlayamadım ben.

2 de yatıp 11 de kalkıp gün boyunca dizi izlemek efsaneydi şimdide 10da yatıp 6 da kalkıcam keşke açılmasaydı.ben memnundum.
bende memnundum 5 te yatıp 11 de kalkmak sonra bütün gün nfs heat farming sim falan takılmak güzeldi o.O2o.O2o.O2 şu haldeyim

Zaten YKS olduğu için 1 ay önceden bırakıyorlar hocam. (Bizi öyle yapacakalar)
Bizi normalde 2 ay önceden bırakıyorlar da, şuanda bile gitmeye gerek yok. Bizim okulda 12. sınıfların çoğu direkt hiç gelmeyecek gibi duruyor.

Çok haklısın çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim uyku düzenim iyi ama işte evden kopamıyorum. Bu tatilde aşırı pc bağımlısı oldum.
Anormal bi durum değil bence günde 3-4 saat ders çalışan yoktur tatilde(ara sınıflr için)

2-3 mat videosu izledim 2x de oda sıkıldığım için .d
Coğrafyadan bı video izledim ve tatil bitti .d

En son biyoloji Kalıtıma çalışacaktım @Letrion konuma mesaj yazmışdın hatta üşengeçligimden 2 haftadır bişey yapmadım .d

Bizim okul depreme dayanıksızmış 1 gün geç açılıo bizde. Ayrıca okulumuz değişcekmis

Anormal bi durum değil bence günde 3-4 saat ders çalışan yoktur tatilde(ara sınıflr için)

2-3 mat videosu izledim 2x de oda sıkıldığım için .d
Coğrafyadan bı video izledim ve tatil bitti .d

En son biyoloji Kalıtıma çalışacaktım @Letrion konuma mesaj yazmışdın hatta üşengeçligimden 2 haftadır bişey yapmadım .d
Bende çalışmadım hocam okullar açıldığı gibi başlıyoruz hep beraber (y)

Keşke ama alışmamız lazım. Bu gidişle zor alışırız. Ben nasıl alışıcam bilemiyorum .d

Yokmuş gibi pc oynuyorum. Umarım ödev yoktur.

Tatilde sıkılanlar açıldığına seviniyor genelde.
ödev dedin bittim ben . proje ödevleri vermem gerekiyordu

1 aylık tatilin ardından okullar açılıyor. 1 ay yan gelip yattığım için hem kilo almış hemde tembelleştim. Şimdi okullara alışma vakti :/
sabah 7de yatıp 2-3 gibi kalkma uyku düzenim infilak etti

Bizi normalde 2 ay önceden bırakıyorlar da, şuanda bile gitmeye gerek yok. Bizim okulda 12. sınıfların çoğu direkt hiç gelmeyecek gibi duruyor.
Keşke bizde de 2 ay olsa ama bakalım hocam , bizde öyle gelmeme gibi bir şey yok ya :(

Hocam onları ta 2 ay önce verdiler bize WOSKSKSJJDMD

Umarım hcm 😃
projede kitap okuma verdi hoca daha kitabı satın almadım :kekw: nisana kadar zaman varhiç yoktan bide ben 11. sınıfın başından beri sadece derslerde yatıp uyuyorum ( 1 2 ders hariç onlardada hocalarla iyi anlaşıyoruz) normalde arka dörtlüyü biz önde kurduk bu sene xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,768
Üyeler
187,981
Son üye
bilgilendirme36
Geri