Efe Alper
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,707
Gayet sağlıkla alakalı. Bir konuda senin sorunla alaklı konu olmayınca oraya konu açmamak ne demek ???
Gayet sağlıkla alakalı. Bir konuda senin sorunla alaklı konu olmayınca oraya konu açmamak ne demek ???
Herkes konu dışına yazıyor bu konularını git oraya aç bilader Allah Allah uğraştığım akıllı ya bak .boyla alakalı bir sürü konu açılmış burada. onlarda ban yesin atılsın burdan o zaman boyuyla alakalı bir soru sorduğu için?
Çok görüyorum bu konuları aslında direkt doktora gidince testler var bununla alakalı burada konu açmak yerine profesyonel destek almak daha mantıklı dediğin gibi.artık şu boy muhabbeti açılmasın harbi yeter be. yok uzarmıyım yok kısamıyım nerden bilelim uzuycanmı kısalcanmı aile genetiğin buna el veriyorsa sende iyi beslenirsen ve spor yaparsan boyun uzar.
hocam siz okumuyorsunuz sanırım yada okumayı bilmiyorsunuz. ben konumda uzarmıyım falan yazmadım. yaşıma göre boyum nasıl dedim. siz kahin değilsiniz elbette bilemezsiniz bende değilim bende bilemem.artık şu boy muhabbeti açılmasın harbi yeter be. yok uzarmıyım yok kısamıyım nerden bilelim uzuycanmı kısalcanmı aile genetiğin buna el veriyorsa sende iyi beslenirsen ve spor yaparsan boyun uzar.
uğraşma o zaman yürü başka konuyaHerkes konu dışına yazıyor bu konularını git oraya aç bilader Allah Allah uğraştığım akıllı ya bak .
Kemiklerin sayılıyordur hocam naptın.16 yaşında 1.65 ve 42 kg olan ben bunu beğendi
Maşallah abi seninle yüzyüze konuşsam kafamı kaldırmaktan boynum ağırır.Şuan 21 yaşındayım ve boyum 203 cm 14 yaşında 186 boyum vardı boyun normalden bir tık uzun ama çok uzun değil yani.
Aynı benUzunsun
Senden kısa ve 16 yaşındayım.
AynenMaşallah abi seninle yüzyüze konuşsam kafamı kaldırmaktan boynum ağırır.
Sana mı sorucam terbiyeni bil önce çoluk çocuk gelmiş laf ediyor birde.hocam siz okumuyorsunuz sanırım yada okumayı bilmiyorsunuz. ben konumda uzarmıyım falan yazmadım. yaşıma göre boyum nasıl dedim. siz kahin değilsiniz elbette bilemezsiniz bende değilim bende bilemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uğraşma o zaman yürü başka konuya
hocam hem laf ediyorsun uğraştığım şeye bak diye hemde yazmaya devam ediyorsun kendine ters düşüyorsun töbe töbe.Sana mı sorucam terbiyeni bil önce çoluk çocuk gelmiş laf ediyor birde.
Pardon da buranın ağası siz misiniz istediği yere açabilir konuyu ?Sana mı sorucam terbiyeni bil önce çoluk çocuk gelmiş laf ediyor birde.
Ben kişiye değil soruya cevap veriyorum laf etmekte zaten haklıyım ki konunun yeri burası değil .hocam hem laf ediyorsun uğraştığım şeye bak diye hemde yazmaya devam ediyorsun kendine ters düşüyorsun töbe töbe.
Forumun kuralları yok galiba ya pardon .Pardon da buranın ağası siz misiniz istediği yere açabilir konuyu ?
Usta bana uzun geldi bir tık14 Yaşındayım boyum 1.74 iyi mi?? yaşıma göre çokmu uzunum yoksa kısamıyım? şimdi okula gidip yaşımdakilerle karşılaştıracağım ama korona sağolsun kimse evden çıkamıyor. ee boyum yaşıma göre nasıl?