Yaşıma Göre Boyum Nasıl?

boyla alakalı bir sürü konu açılmış burada. onlarda ban yesin atılsın burdan o zaman boyuyla alakalı bir soru sorduğu için?
Herkes konu dışına yazıyor bu konularını git oraya aç bilader Allah Allah uğraştığım akıllı ya bak .

artık şu boy muhabbeti açılmasın harbi yeter be. yok uzarmıyım yok kısamıyım nerden bilelim uzuycanmı kısalcanmı aile genetiğin buna el veriyorsa sende iyi beslenirsen ve spor yaparsan boyun uzar.
Çok görüyorum bu konuları aslında direkt doktora gidince testler var bununla alakalı burada konu açmak yerine profesyonel destek almak daha mantıklı dediğin gibi.

artık şu boy muhabbeti açılmasın harbi yeter be. yok uzarmıyım yok kısamıyım nerden bilelim uzuycanmı kısalcanmı aile genetiğin buna el veriyorsa sende iyi beslenirsen ve spor yaparsan boyun uzar.
hocam siz okumuyorsunuz sanırım yada okumayı bilmiyorsunuz. ben konumda uzarmıyım falan yazmadım. yaşıma göre boyum nasıl dedim. siz kahin değilsiniz elbette bilemezsiniz bende değilim bende bilemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes konu dışına yazıyor bu konularını git oraya aç bilader Allah Allah uğraştığım akıllı ya bak .
uğraşma o zaman yürü başka konuya

hocam siz okumuyorsunuz sanırım yada okumayı bilmiyorsunuz. ben konumda uzarmıyım falan yazmadım. yaşıma göre boyum nasıl dedim. siz kahin değilsiniz elbette bilemezsiniz bende değilim bende bilemem.

uğraşma o zaman yürü başka konuya
Sana mı sorucam terbiyeni bil önce çoluk çocuk gelmiş laf ediyor birde.

hocam hem laf ediyorsun uğraştığım şeye bak diye hemde yazmaya devam ediyorsun kendine ters düşüyorsun töbe töbe.
Ben kişiye değil soruya cevap veriyorum laf etmekte zaten haklıyım ki konunun yeri burası değil .

Pardon da buranın ağası siz misiniz istediği yere açabilir konuyu ?
Forumun kuralları yok galiba ya pardon .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri