Yatay Geçiş Hakkında

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,413
Hemşirelik
En çok istediğim 2. tercih gelmedi. Aynı şehirde üniler ,1.sınıf sonunda yatay geçiş deneyecem
Galiba sınav şeklinde değil yıl sonu puanıylaymış
Nasıl oluyor ?
4 kontenjan var

Son düzenleme:
Hemşirelik
En çok istediğim 2. tercih gelmedi. Aynı şehirde üniler ,1.sınıf sonunda yatay geçiş deneyecem
Nasıl oluyor ?
4 kontenjan var
kontenjanlar belli olmaz daha geçiş işi çok zor bilginiz olsun imkansız değil ama

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Üninin kendi sitesinde koşullar yazar, ama çok çalışman lazım.Önce şartları öğren sonra çok çalıştım diye üzülme.

• Beğen
Üninin kendi sitesinde koşullar yazar, ama çok çalışman lazım.Önce şartları öğren sonra çok çalıştım diye üzülme.
Genelde zaten bu tip şeylerde beklentiyi 0 tutuyom sonra gereksiz yere üzülmemek için

Genelde zaten bu tip şeylerde beklentiyi 0 tutuyom sonra gereksiz yere üzülmemek için
Aynen öyle yapmalısın.Ben de aynı şekil yerleştim inşaat mühendisliğine bu sene.Diyorum belki malzeme ve metalürjiye geçebilirim.Ama oraya geçerim diye de inşaattı yazmadım çok saçma olur öyle

• Beğen
Aynen öyle yapmalısın.Ben de aynı şekil yerleştim inşaat mühendisliğine bu sene.Diyorum belki malzeme ve metalürjiye geçebilirim.Ama oraya geçerim diye de inşaattı yazmadım çok saçma olur öyle
bende istanbulda kalmak için inşaat mı yazsam dedim ama yazmadım çünkü tr'de harbi amele oluyorsun , benim şansımada malzeme metalurji istiyordum o geldi
Hocam siz hangi ünidesiniz

• Beğen
  • Beğen
Hemşirelik
Nasıl oluyor ?
4 kontenjan var
Merkezi Yerleştirme Puanı veya Akademik Genel Not Ortalaması (Agno) ile yatay geçiş yapılabiliyor.
Merkezi Yerleştrime Puanı yatay geçiş Yks ye girdiğin yıl aldığın puan ve sıralama ile yatay geçiş oluyor.
Agno ile yatay geçiş ise de 1 ve 2'nci yılların sonunda eğer alttan dersin yoksa (üniversiteden üniversiteye değişebiliyor) ve ortalaman 2.60 üzerinde ise ne kadar yüksek olursa o kadar iyi ... Üniversitelerin akademik takvimlerinde yer alan zamanlarda başvuru yapıyorsun genel de temmuz - ağustos gibi

• Beğen
Okumak boş iş ama türkiye için bu onun yerine Toful seviyesinde ingilizce ogrenip yurtdisi üniversite sınavlarına bas vurabilirsin dusun doktor oldun 150k alıyorsun 2.5 milyon alacagin araba senelerce taksit mi oduceksin bide yemeden icmeden ...madan yıllar boyunca annenin babanın evindemi yasicaksin aynı yerde satıp ev almaklami ugrasacaksın kısaca biz Türkiyede lvbel c5 konserine gidebilirken adamlar drake konserine gidebiliyor

• Beğen
Okumak boş iş ama türkiye için bu onun yerine Toful seviyesinde ingilizce ogrenip yurtdisi üniversite sınavlarına bas vurabilirsin dusun doktor oldun 150k alıyorsun 2.5 milyon alacagin araba senelerce taksit mi oduceksin bide yemeden icmeden ...madan yıllar boyunca annenin babanın evindemi yasicaksin aynı yerde satıp ev almaklami ugrasacaksın kısaca biz Türkiyede lvbel c5 konserine gidebilirken adamlar drake konserine gidebiliyor
Tıp okuyan birinin sizden tavsiye alacağını düşünmeniz de, doktorların hayatı boyunca 150 bin lira kazanacağını sanmanız da saçma.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,781
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri