kontenjanlar belli olmaz daha geçiş işi çok zor bilginiz olsun imkansız değil amaHemşirelik
En çok istediğim 2. tercih gelmedi. Aynı şehirde üniler ,1.sınıf sonunda yatay geçiş deneyecem
Galiba sınav şeklinde değil yıl sonu puanıylaymış
Nasıl oluyor ?
4 kontenjan var
Genelde zaten bu tip şeylerde beklentiyi 0 tutuyom sonra gereksiz yere üzülmemek içinÜninin kendi sitesinde koşullar yazar, ama çok çalışman lazım.Önce şartları öğren sonra çok çalıştım diye üzülme.
Aynen öyle yapmalısın.Ben de aynı şekil yerleştim inşaat mühendisliğine bu sene.Diyorum belki malzeme ve metalürjiye geçebilirim.Ama oraya geçerim diye de inşaattı yazmadım çok saçma olur öyleGenelde zaten bu tip şeylerde beklentiyi 0 tutuyom sonra gereksiz yere üzülmemek için
bende istanbulda kalmak için inşaat mı yazsam dedim ama yazmadım çünkü tr'de harbi amele oluyorsun , benim şansımada malzeme metalurji istiyordum o geldiAynen öyle yapmalısın.Ben de aynı şekil yerleştim inşaat mühendisliğine bu sene.Diyorum belki malzeme ve metalürjiye geçebilirim.Ama oraya geçerim diye de inşaattı yazmadım çok saçma olur öyle
ODTÜ hocambende istanbulda kalmak için inşaat mı yazsam dedim ama yazmadım çünkü tr'de harbi amele oluyorsun , benim şansımada malzeme metalurji istiyordum o geldi
Hocam siz hangi ünidesiniz
tebrikler hocam güzel okul kazanmışsınızODTÜ hocam
eyvallah hocam.ODTÜ dışında İnşaat yazmak istemedım zaten dediğiniz gibi amele oluyorsunuz trde.Yurtdışı imkanları vs. ODTÜyü tercih ettimtebrikler hocam güzel okul kazanmışsınız
Merkezi Yerleştirme Puanı veya Akademik Genel Not Ortalaması (Agno) ile yatay geçiş yapılabiliyor.Hemşirelik
En çok istediğim 2. tercih gelmedi. Aynı şehirde üniler ,1.sınıf sonunda yatay geçiş deneyecem
Galiba sınav şeklinde değil yıl sonu puanıylaymış
Nasıl oluyor ?
4 kontenjan var
Okumak boş iş ama türkiye için bu onun yerine Toful seviyesinde ingilizce ogrenip yurtdisi üniversite sınavlarına bas vurabilirsin dusun doktor oldun 150k alıyorsun 2.5 milyon alacagin araba senelerce taksit mi oduceksin bide yemeden icmeden ...madan yıllar boyunca annenin babanın evindemi yasicaksin aynı yerde satıp ev almaklami ugrasacaksın kısaca biz Türkiyede lvbel c5 konserine gidebilirken adamlar drake konserine gidebiliyorÜninin kendi sitesinde koşullar yazar, ama çok çalışman lazım.Önce şartları öğren sonra çok çalıştım diye üzülme.
Tıp okuyan birinin sizden tavsiye alacağını düşünmeniz de, doktorların hayatı boyunca 150 bin lira kazanacağını sanmanız da saçma.Okumak boş iş ama türkiye için bu onun yerine Toful seviyesinde ingilizce ogrenip yurtdisi üniversite sınavlarına bas vurabilirsin dusun doktor oldun 150k alıyorsun 2.5 milyon alacagin araba senelerce taksit mi oduceksin bide yemeden icmeden ...madan yıllar boyunca annenin babanın evindemi yasicaksin aynı yerde satıp ev almaklami ugrasacaksın kısaca biz Türkiyede lvbel c5 konserine gidebilirken adamlar drake konserine gidebiliyor
Tecbrube kazanana kadar bide fakulte Kazanması vs senelerce okuyacakTıp okuyan birinin sizden tavsiye alacağını düşünmeniz de, doktorların hayatı boyunca 150 bin lira kazanacağını sanmanız da saçma.