Neler Yeni

Yavru kedi bakımı

Beren

80+ Gold
Arkadaşlar kadının biri 2 tane yavru kedi getirdi daha küçükler.
Maalesef 7 taneymiş ama köpekler öldürmüş😭
2 tanesini evime aldım şuan şırınga ile süt veriyorum kedilere
Benim bunlar için ne kullanmam gerekiyor mama,temizlik vs.
Ürün linkide bırakırsınız sevinirim
Kedi kumu alman lazım, tuvalet eğitimi vermen lazım, bir de büyüdükleri zaman dışarıyı isteyecekler ya da evin balkonundan doğru kaçacaklar o yüzden oyuncak alman ve kendin de onlarla oynaman lazım.

Son düzenleme:

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Nasıl beslerim yardımcı olsan iyi olur açlıktan ölmek üzereydi
Eskiden büyük kedime balık aromalı kuru mama alıyordum ama bunlar yiyemez çok küçük
İshal edersin kediyi öyle hemen süt vermeseydin
Mesaj otomatik birleştirildi:

kedinin sağlığına destek sağlayan toz süt ile yapılmalıdır. Bunun için toz sütü veteriner kliniklerden temin edilebilmelidir ve yavru kedi biberonları ile kedinin beslenmesine yardımcı olunmalıdır. Şayet toz süt bulamaz isek, keçi sütü yardımcı olacaktır.Biberonun içine süt tozunu hazırladıktan sonra yavru kedimizin baş tarafı hafif yukarı olacak şekilde eğimli ve sırt üstü yatar pozisyonunda elimize almalıyız.Ortalama bir yavru kedi, 100gr’lık vücut ağırlığı için 30ml süte ihtiyaç duymaktadır.1 haftalık olan yavru kediler 2 veya 3 saatte bir, 2 haftalıklar 4 veya 6 saatte bir, 3 haftalık ve sonraki aylık kediler ise 6 veya 8 saatte bir beslenmelidir.4-5 haftalıktan büyük yavru kedilerin süt ile beslemekten ziyade yavru kedi konserve mamalası ile beslenmesi daha iyi olacaktır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Nasıl beslerim yardımcı olsan iyi olur açlıktan ölmek üzereydi
Eskiden büyük kedime balık aromalı kuru mama alıyordum ama bunlar yiyemez çok küçük
Islak veya kuru mama ile beslenir. Sıvı olarak su verin.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
hocam renkleri ne
Hocam biri simsiyah
Biride beyaz gri turuncu karışık
Islak veya kuru mama ile beslenir. Sıvı olarak su verin.
Tamam deneyeceğim

kedinin sağlığına destek sağlayan toz süt ile yapılmalıdır. Bunun için toz sütü veteriner kliniklerden temin edilebilmelidir ve yavru kedi biberonları ile kedinin beslenmesine yardımcı olunmalıdır. Şayet toz süt bulamaz isek, keçi sütü yardımcı olacaktır.Biberonun içine süt tozunu hazırladıktan sonra yavru kedimizin baş tarafı hafif yukarı olacak şekilde eğimli ve sırt üstü yatar pozisyonunda elimize almalıyız.Ortalama bir yavru kedi, 100gr’lık vücut ağırlığı için 30ml süte ihtiyaç duymaktadır.1 haftalık olan yavru kediler 2 veya 3 saatte bir, 2 haftalıklar 4 veya 6 saatte bir, 3 haftalık ve sonraki aylık kediler ise 6 veya 8 saatte bir beslenmelidir.4-5 haftalıktan büyük yavru kedilerin süt ile beslemekten ziyade yavru kedi konserve mamalası ile beslenmesi daha iyi olacaktır.
Ben bu kedileri sokaktan buldum kaç haftalık olduğunu anlayamıyorum ama

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Kum olarak topaklanan kedi kumları var onlardan alırsan temizlik konusunda daha rahat edersin. Mama olarak proplan ya da royal canin öneririm. Kum kabı da kapalı olanlar var ondan tercih etki kokusu çok yayılmasın.

Top Bottom