Yavru kedi bakımı

Yavru kediye süt verilmez! Öldürmek mi istiyorsun?
Nasıl beslerim yardımcı olsan iyi olur açlıktan ölmek üzereydi
Eskiden büyük kedime balık aromalı kuru mama alıyordum ama bunlar yiyemez çok küçük

Arkadaşlar kadının biri 2 tane yavru kedi getirdi daha küçükler.
Maalesef 7 taneymiş ama köpekler öldürmüş😭
2 tanesini evime aldım şuan şırınga ile süt veriyorum kedilere
Benim bunlar için ne kullanmam gerekiyor mama,temizlik vs.
Ürün linkide bırakırsınız sevinirim
Kedi kumu alman lazım, tuvalet eğitimi vermen lazım, bir de büyüdükleri zaman dışarıyı isteyecekler ya da evin balkonundan doğru kaçacaklar o yüzden oyuncak alman ve kendin de onlarla oynaman lazım.

Son düzenleme:
Eskiden büyük kedime balık aromalı kuru mama alıyordum ama bunlar yiyemez çok küçük
İshal edersin kediyi öyle hemen süt vermeseydin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kedinin sağlığına destek sağlayan toz süt ile yapılmalıdır. Bunun için toz sütü veteriner kliniklerden temin edilebilmelidir ve yavru kedi biberonları ile kedinin beslenmesine yardımcı olunmalıdır. Şayet toz süt bulamaz isek, keçi sütü yardımcı olacaktır.Biberonun içine süt tozunu hazırladıktan sonra yavru kedimizin baş tarafı hafif yukarı olacak şekilde eğimli ve sırt üstü yatar pozisyonunda elimize almalıyız.Ortalama bir yavru kedi, 100gr’lık vücut ağırlığı için 30ml süte ihtiyaç duymaktadır.1 haftalık olan yavru kediler 2 veya 3 saatte bir, 2 haftalıklar 4 veya 6 saatte bir, 3 haftalık ve sonraki aylık kediler ise 6 veya 8 saatte bir beslenmelidir.4-5 haftalıktan büyük yavru kedilerin süt ile beslemekten ziyade yavru kedi konserve mamalası ile beslenmesi daha iyi olacaktır.

Islak veya kuru mama ile beslenir. Sıvı olarak su verin.

hocam renkleri ne
Hocam biri simsiyah
Biride beyaz gri turuncu karışık
Islak veya kuru mama ile beslenir. Sıvı olarak su verin.
Tamam deneyeceğim

kedinin sağlığına destek sağlayan toz süt ile yapılmalıdır. Bunun için toz sütü veteriner kliniklerden temin edilebilmelidir ve yavru kedi biberonları ile kedinin beslenmesine yardımcı olunmalıdır. Şayet toz süt bulamaz isek, keçi sütü yardımcı olacaktır.Biberonun içine süt tozunu hazırladıktan sonra yavru kedimizin baş tarafı hafif yukarı olacak şekilde eğimli ve sırt üstü yatar pozisyonunda elimize almalıyız.Ortalama bir yavru kedi, 100gr’lık vücut ağırlığı için 30ml süte ihtiyaç duymaktadır.1 haftalık olan yavru kediler 2 veya 3 saatte bir, 2 haftalıklar 4 veya 6 saatte bir, 3 haftalık ve sonraki aylık kediler ise 6 veya 8 saatte bir beslenmelidir.4-5 haftalıktan büyük yavru kedilerin süt ile beslemekten ziyade yavru kedi konserve mamalası ile beslenmesi daha iyi olacaktır.
Ben bu kedileri sokaktan buldum kaç haftalık olduğunu anlayamıyorum ama

Kum olarak topaklanan kedi kumları var onlardan alırsan temizlik konusunda daha rahat edersin. Mama olarak proplan ya da royal canin öneririm. Kum kabı da kapalı olanlar var ondan tercih etki kokusu çok yayılmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,505
Üyeler
186,741
Son üye
bamgumbam
Geri