yayın için idial internet

hanzos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
arkadaşlar şuanki inteernetim 0.70 fakat taşınıcağız 1 aya sizce yayın için en idial upload ne olmalı just chatting minecraft csgo bu 3ünü oynarım idial internet ne olmalı türk telekom olucak 50 mbps yetermi ? fakat 50 mbps içinden 24 veya bi üstünü kullanırım veya 16 şimdideen teşekkürler

Millenicom bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superbox olabilir 180 tl ye 50mbps sanırım

Millenicom bakabilirsin

Superbox olabilir 180 TL ye 50mbps sanırım
internet türk telekom olucak ileride türknet geçmeeyi düşünüyorum şuan tahhüt var

arkadaşlar şuanki inteernetim 0.70 fakat taşınıcağız 1 aya sizce yayın için en idial upload ne olmalı just chatting minecraft csgo bu 3ünü oynarım idial internet ne olmalı türk telekom olucak 50 mbps yetermi ? fakat 50 mbps içinden 24 veya bi üstünü kullanırım veya 16 şimdideen teşekkürler
Güzel ve akıcı olması için minimum 3mbps upload

Millenicom da türk telekom altyapısı kardeşim

O upload az yayın yapan arkadaşım 720p vermek için 8 upload ı var
just chatting için bence idial 3 yukarda bilirtildiği gibi fakat daha yüksekde olabilir duruma göre

Millenicom da türk telekom altyapısı kardeşim
tamamda millenicomu ararsak ayrı internet şuanda türk telekom var diyorum zaten neden ekstra bi internet alalım

just chatting için bence idial 3 yukarda bilirtildiği gibi fakat daha yüksekde olabilir duruma göre

tamamda millenicomu ararsak ayrı internet şuanda türk telekom var diyorum zaten neden ekstra bi internet alalım
Tahahhütlü internetini arayıp geçiren arkadaşım vardı

nasıl peki ? türk nete feelan geçirebilirmiyim oda çünkü türk telekom alt yapısı
Knk tahahhütü az kalmıştı sanırım 2 ay falandı millenicom la görüştü hallettiler tam detay bilmiyorum

nasıl peki ? türk nete feelan geçirebilirmiyim oda çünkü türk telekom alt yapısı
Türknet den hız almak için böyle 1 ay ararsın

Türknetegeçen çoğu kişi müşteri hizmetlerini 100 kere arayıp ancak interneti hızlandırdık diyo ekşi sözlük de falan var bakabilirsin

Geri