Evet evet kolaylaşıcak biraz hayal amaBundan sonra matematik kolaylaşıcak ise buna razıyım
Sınavdan sonra evde breakdown şarkısı çalıcak
Çalııyorum Zaten. Sadece Zorluk Seviyesini Sordum4 Gün oturun çalışın zor size kolay gelir takmayın bu kadar
Çalışıyorsan zor gelmez takma bu kadar. Her Vize-Final dönemi 14 15 konuya çalışıp sınava kafamızda kitaplarla giriyorduk 5 6 konu pek zor olmaz Zaten lisedesiniz o kadar zorlanacağınız konular olduğunu sanmıyorumÇalııyorum Zaten. Sadece Zorluk Seviyesini Sordum
İyi Bakalım. GöreceğizÇalışıyorsan zor gelmez takma bu kadar. Her Vize-Final dönemi 14 15 konuya çalışıp sınava kafamızda kitaplarla giriyorduk 5 6 konu pek zor olmaz Zaten lisedesiniz o kadar zorlanacağınız konular olduğunu sanmıyorum
ben direk kasımda olmuştum zaten sizede aynı konuları soracaklar orta seviye denebilirdi zorluk açısından kimya ve biyoloji de biraz zorlandım ama diğerlerinden genelde iyi notlar aldım birinci sınavları yaparsın çok zorlanmadan ama asıl zor kısım ikinci sınavlar ben hiç çalışmadım salmıştım bu sefer görelim nolacak (bende 10. sınıfım)Arkadaşlar Sınavlarımı daha olmadım. 10.sınıfım. Hocaların Sorduğu Soruların Zorluk Derecesi nasıldı ?
Bizim de hem de aynı gün müzik de koymuşlar15'inde Beden Eğitimi dersinden sınav olacağım.
Umarım çok zorlamaz.
Her gün 1 derse çalışıyorum, hep ders videoları izliyorum ama galiba kötü yaptımEvet evet kolaylaşıcak biraz hayal ama
Malesef bendeben korkuyorum
ben sadece o sınavdan korkmuyorum unıversıte sınavından korkuyorum en cok lgs de 240 yaptım unıde de aynısını yaparsam kulaklarımı ceker babamMalesef bende
Şuana kadar hiç bir şey yapmadım bütün canlı derslere vs. katıldım ben gününde çalışmayı seviyorum benim için o daha iyi oluyor.Önceden de böyle yapardım yine aynı devamHer gün 1 derse çalışıyorum, hep ders videoları izliyorum ama galiba kötü yaptım
410 civarıydı benim LGS puanım genede korkuyorumben sadece o sınavdan korkmuyorum unıversıte sınavından korkuyorum en cok lgs de 240 yaptım unıde de aynısını yaparsam kulaklarımı ceker babam
sen hangi sınıfsınŞuana kadar hiç bir şey yapmadım bütün canlı derslere vs. katıldım ben gününde çalışmayı seviyorum benim için o daha iyi oluyor.Önceden de böyle yapardım yine aynı devam