Yazılım için hangisi?

Bende m1 8 gb 256 var günlük işler harici pek desteğini göremedim, x86 hala o konuda daha iyi, özellikle gömülü programlar arm da ve mac de pek yok, ama ybs den ne tarafa gideceğini de bilmiyorum, linux ve windows system admini mi yazılımcı mı hangi tür yazılım değişir, genelde thikpad veya thinkbook daha mantıklıdır, bunlar tercih edilir.


 
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Ybs bölümü için 8gb ram 256gb ssd yeterli olur mu sizce?
Mühendislik olsa MacOS sıkıntı çıkarabilirdi çünkü bazı programlar Windows'a yükleniyor sadece, YBS'de sorun olmaz bence. Şarj ve şık duruşu çok iyi Macbook'ların, Windows laptopların da her program yüklenebilme olayı artı RAM ve SSD yükseltebilme imkanı güzel.
 
Bende m1 8 gb 256 var günlük işler harici pek desteğini göremedim x86 hala o konuda daha iyi özellikle gömülü programlar arm da ve mac de pek yok, ama ybs den ne tarafa gideceğini de bilmiyorum linux ve windows system admini mi yazılımcı mı hangi tür yazılım değişir genelde thikpad veya thinkbook daha mantıklıdır bunlar terecih edilir.


1724238158956.png

şöyle bir yazı olmuş
 
YBS mezunuyum ve yazılımcıyım net söylüyorum 8 GB ramli mac alma ikincisi windows başlangıç için daha iyi çünkü apple silicon bazı durumlarda sorun yaşatabilir
 
Bende YBS mezunuyum. Üniversitenin ders kataloğuna bak C# ibaresi gördüğün an windows işletim sistemli al geç.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,186
Mesajlar
10,638,864
Üyeler
187,290
Son üye
metalic
Geri
Top