- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürlerevde masaüstü varsa yeterli olur. bende de 256 8gb m1 var. Masaüstü de var işimi görüyor.
Teşekkürlerevde masaüstü varsa yeterli olur. bende de 256 8gb m1 var. Masaüstü de var işimi görüyor.
Mühendislik olsa MacOS sıkıntı çıkarabilirdi çünkü bazı programlar Windows'a yükleniyor sadece, YBS'de sorun olmaz bence. Şarj ve şık duruşu çok iyi Macbook'ların, Windows laptopların da her program yüklenebilme olayı artı RAM ve SSD yükseltebilme imkanı güzel.Teşekkürler hocam. Ybs bölümü için 8gb ram 256gb ssd yeterli olur mu sizce?
Bende m1 8 gb 256 var günlük işler harici pek desteğini göremedim x86 hala o konuda daha iyi özellikle gömülü programlar arm da ve mac de pek yok, ama ybs den ne tarafa gideceğini de bilmiyorum linux ve windows system admini mi yazılımcı mı hangi tür yazılım değişir genelde thikpad veya thinkbook daha mantıklıdır bunlar terecih edilir.
Lenovo ThinkBook 14 G6 IRL 21KG004NTR Intel Core i7-13700H 16GB DDR5 512GB SSD 14 inç 60Hz WUXGA FreeDos Laptop
Daha yüksek veri aktarım hızları ve gelişmiş performans için çift kanallı bellek yapılandırmalarının üstün bant genişliğinin keyfini çıkarın.www.laptop.com.tr
mobilden girince pek virgül eklemiyorumşöyle bir yazı olmuş
C# dan ibaret olduğunu söylemedim zaten ? Sadece vs de sorun yaşarsın diye belirttimYanlış biliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılım dünyası c# dan ibaret değil. Visual studio olmazsa jet brains ide ler var. Mvc de yaparsın
https://ois.fbu.edu.tr/bilgipaketi/...5001/menu_id/p_32/tip/L/ln/tr/submenuheader/2 ders programı şu şekilde.Bende YBS mezunuyum. Üniversitenin ders kataloğuna bak C# ibaresi gördüğün an windows işletim sistemli al geç.