başta diller var bunları araştır sonra dil için enolaylarından biri phyton phyton dilini hangi yt kanalından ogrenırım diye araştır javascripti nereden öğrenirim diye bak birde bunlardan önce alanlar var web-mobıl uygulama-siber guvenlik vs. bunlarada bak bunlardan hangısını yapacagım diye seç ama bunlar daha çok zamanla olur ondan dolayı bir tanesini seç yazılımla ilgili gelişirken napacağın kafanda oturur zatenHerkese merhaba. Kendim yazılım öğrenmek ve bazı projeler yapmak istiyorum. Ama nasıl öğreneceğim ne yapacağım konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Ne yapmam lazım nası başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim![]()
kurslarda var kurslarada bakabılırsınHerkese merhaba. Kendim yazılım öğrenmek ve bazı projeler yapmak istiyorum. Ama nasıl öğreneceğim ne yapacağım konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Ne yapmam lazım nası başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim![]()
hocam internetten iletişim kuruyoruz zatenBiz öğretmiyoruz.
Kendi yolunu kendin bulacaksın.
İnternet'ten araştır.
Herkese merhaba. Kendim yazılım öğrenmek ve bazı projeler yapmak istiyorum. Ama nasıl öğreneceğim ne yapacağım konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Ne yapmam lazım nası başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim![]()
kurslar mantıklı geliyor aslında ama o kadar para vermenin bir anlamı var mı acaba udemy kurslarından farkı var mıUdemy kurslarına bakabilirsin. Ya da eskiden Bilgeadam tarzında büyük kurslar vardı, hala varsa onlara da bakabilirsin. Param yok dersen Youtube'a girip araştırma yapacaksın.
Hani hiç bir şey bilmiyordun?hocam internetten iletişim kuruyoruz zatenaz çok hakimim programlama dillerine ama algoritma olayını bilmiyorum. Bunu öğrenebileceğim veya en azından ne olduğunu anlayabileceğim kaynak bulamadım. sorduğumda çok önemli olduğunu söylüyorlar ve bunu kavramadan dilleri öğrenmeye başlamamamı tavsiye ediyorlar. ne yapmam lazım
hocam biliyorum da bildiklerimden emin değilim diye öyle dedim. yanlış bir şey biliyorsam da doğrusunu öğrenmek amacıyla yani. Anladığım kadarıyla algoritma dilin yazdıklarımızı anlama mantığı. Bunu da dili kullandıkça geliştiriyoruzHani hiç bir şey bilmiyordun?
Algoritma senin yeteneğin. Zaman içinde kendin geliştireceksin. Yaygın kullanılan algoritmalar zaten internet'te bol bol bulunur. Pek bir işe de yatamazlar. Sade düşünce yeteneğini geliştirmen için örnekler olur. Messi'ye sorsan, hocam futbolun sırları ne diye, topa tepeceksin der.
Yazılım konusu çok geniş bir konudur. Neler seversin ne yapmak istersin? Yaşın kaç okul okuyomusun? Yardımcı olmak isterim 10 sene üstü bu işlerle uğraşıyorum.Herkese merhaba. Kendim yazılım öğrenmek ve bazı projeler yapmak istiyorum. Ama nasıl öğreneceğim ne yapacağım konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Ne yapmam lazım nası başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim
lise öğrencisiyim. Derslerimde iyiyim üni de hedefim de itü bilgisayar mühendisliği. Bi yandan okul boş zamanlarımda da yazılım öğrenmek istiyorum.Yazılım konusu çok geniş bir konudur. Neler seversin ne yapmak istersin? Yaşın kaç okul okuyomusun? Yardımcı olmak isterim 10 sene üstü bu işlerle uğraşıyorum.