Site ismi nedirdeveletim udemiyden aldığı dersler var 1 milyon istihdam sitesi var oraya kayıt ol eğer -18 isen kayıt yerinde ebeveyn onayı var ordan onaylicaksın.1 sürü ders var içerde hepsi bedava
Site ismi nedirdeveletim udemiyden aldığı dersler var 1 milyon istihdam sitesi var oraya kayıt ol eğer -18 isen kayıt yerinde ebeveyn onayı var ordan onaylicaksın.1 sürü ders var içerde hepsi bedava
doğru pardonC++ yeni başlamak için çok ağır
Site ismi nedir
evet linux yazılım konusunda en iyi sistemdirLinux işletim sistemi kurmakla işe başlayabilirsiniz mesela windows yanına kurulum yönergeleri var netten öğrenin. Python dili ve opensource kaynaklarını kullanmanız başlangıç ve ilerisi için hayırlı olacaktır. Beraberinde C++ v.b yazılım geliştirmelerinide aynı şekilde linux sistemleri üzerinde de kullanabilirsiniz. İyi Forumlar.
Güzel bir anlatım şeması.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılıma resimlerde gönderdiğim gibi başlayabilirsin. W3Schools adında bir web sitesi var oradan öğrenebilirsin. Yazılımda ki en önemli şey araştırmaktır. Soruların olursa konu altına veya özel mesaj olarak gönderebilirsin.
Hocam sadece kendinizi geliştirmek içinse Pythondan başlayın Liste atarım kendinizi geliştirip çalışmak istiyorsanız İngilizceniz de az çok varsa javaya yükleninüni de yazılım mühendisliği istiyorum fakat yazılım hakkında az çok bi fikrimin olması ve üni de çok zorlanmamak adına lisedeyken hafiften öğreniyim diyorum sizce hangi dili öğrenmeye başlıyım ve o dilde mi ustalaşıyım yoksa yeni diller de öğreneyim mi? ne önerirsiniz?