Neler Yeni

Rehber Yazılıma Nasıl Başlamalıyız ?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir şey soracağım:
Şimdi ben 0 yazılım bilgisiyle üniversitede çok iyi bir yazılım bölümü kazandım diyelim, orada da öğrenirim değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Teşekkürler. Kolay gelsin. Görsel yapay zeka alanında kendini geliştirmek istiyorsun btk akademide Atıl Samancıoğlu hocamızın Tenserlow eğitimi var. Bi bakmanı tavsiye ederim
Oradan da ders dinliyorum bazen teşekkürler.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Her yaptığım programda bir değişkeni çağırırım ki adet bozulmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulüpler yeniden gelince yazılım kulübünü diriltelim
Forumu geç keşfettim. Yazılım kulübü nedir ?

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Bir şey soracağım:
Şimdi ben 0 yazılım bilgisiyle üniversitede çok iyi bir yazılım bölümü kazandım diyelim, orada da öğrenirim değil mi?
Tabii ki ama Üniversite her şeyi vermez. Yine senin çok çalışman gerekiyor. Hem de erken başlamanın faydaları: Hem uni okursun hem de bilginle para kazanırsın. 2. olarak diğerleri temel konuları öğrenmeye çalışırken sen onlara fark atmış bir şekilde seçtiğin alanda uzmanlaşırsın.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tabii ki ama Üniversite her şeyi vermez. Yine senin çok çalışman gerekiyor. Hem de erken başlamanın faydaları: Hem uni okursun hem de bilginle para kazanırsın. 2. olarak diğerleri temel konuları öğrenmeye çalışırken sen onlara fark atmış bir şekilde seçtiğin alanda uzmanlaşırsın.
Üniversite okurken ailem destek olacak para kazanmam gerekmeyecek.
Şimdi ben yazılıma sararsam ne zaman TYT/AYT çalışacağım ki? (10. sınıf)

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
diğer 4ü başını alır
😂 😂 Keşke oranlar dediğiniz gibi olsa yine iyiydi. Yazıdaki attığım videonun izlenmelerinde 200.000 den 13.000 e bir düşüş var. Yani her "başlayan" 2000 kişiden 130'u devam ediyor.

Üniversite okurken ailem destek olacak para kazanmam gerekmeyecek.
Şimdi ben yazılıma sararsam ne zaman TYT/AYT çalışacağım ki? (10. sınıf)
Benim de ailemin durumu Allah'a şükür çok iyi. Fakat kendin para kazanmanın duygusu bir farklı oluyor 😀. 2. olarak senin için 9. sınıftan beri yasak var. keşke O zamandan bu yana yazılıma sarsaydın çok iyi yerlerde olurdun. Ama şimdiden itibaren haklı olarak derslere ağırlık vermeni öneririm. Fakat bu yazılım yapamayacağın anlamına gelmez. Anladığım kadarıyla çalışkan bir öğrencisin. 23.00 de yatsan sabah 6 da kalksan, 6 dan 13.00 a kadar ders çalışsan (7 saat hadi kahvaltı tuvalet felan de 1 saat çık 6 saat) yine 13.00 dan akşam 23.00 a kadar zaman senin. Yani her şeyi planlı yaparsan yazılıma da çok ama çok rahat vakit ayırabilirsin

Oradan da ders dinliyorum bazen teşekkürler.
Rica ederim iyi kod yazmalar :)

Son düzenleme:

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Doğru abi :D Her önüne gelen yazılımcı oldu
İşte bu kendine yazılımcı diyen arkadaşlar, Yazılım da para yok işsiz kalırsınız felan diyip beni yolumdan döndürmeye çalıştırmışlardı. Arkadaşlar Buradan da söyleyeyim böyle diyenleri kafaya takmayın. Yazılımda para var 😂(Ama parası için çekilecek bir meslek değil. Seviyorsanız yapılacak bir meslek)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İşte bu kendine yazılımcı diyen arkadaşlar, Yazılım da para yok işsiz kalırsınız felan diyip beni yolumdan döndürmeye çalıştırmışlardı. Arkadaşlar Buradan da söyleyeyim böyle diyenleri kafaya takmayın. Yazılımda para var 😂(Ama parası için çekilecek bir meslek değil. Seviyorsanız yapılacak bir meslek)
Aynen

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim de ailemin durumu Allah'a şükür çok iyi. Fakat kendin para kazanmanın duygusu bir farklı oluyor 😀. 2. olarak keşke senin için 9. sınıftan beri yasak var. O zamandan bu yana yazılıma sarsaydın çok iyi yerlerde olurdun. Ama şimdiden itibaren haklı olarak derslere ağırlık vermeni öneririm. Fakat bu yazılım yapamayacağın anlamına gelmez. Anladığım kadarıyla çalışkan bir öğrencisin. 23.00 de yatsan sabah 6 da kalksan, 6 dan 13.00 a kadar ders çalışsan (7 saat hadi kahvaltı tuvalet felan de 1 saat çık 6 saat) yine 13.00 dan akşam 23.00 a kadar zaman senin. Yani her şeyi planlı yaparsan yazılıma da çok ama çok rahat vakit ayırabilirsin
Hocam ben o kadar düzenli bir adam değilim :D
3,5 4 saat arası TYT çalışıyorum geri kalan vakitler de oyundu, kitap, arkadaşlar falan derken gidiyor.
Yine de sağolun öneriniz için.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam ben o kadar düzenli bir adam değilim :D
3,5 4 saat arası TYT çalışıyorum geri kalan vakitler de oyundu, kitap, arkadaşlar falan derken gidiyor.
Yine de sağolun öneriniz için.
Ne demek rica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana

Top Bottom