Rehber Yazılıma Nasıl Başlamalıyız ?

Bir şey soracağım:
Şimdi ben 0 yazılım bilgisiyle üniversitede çok iyi bir yazılım bölümü kazandım diyelim, orada da öğrenirim değil mi?

Her yaptığım programda bir değişkeni çağırırım ki adet bozulmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulüpler yeniden gelince yazılım kulübünü diriltelim
Forumu geç keşfettim. Yazılım kulübü nedir ?

Eline sağlık :D bende şuan Phyton öğreniyorum Turkcell Geleceği Yazanlar sitesinden. Zaten 5 kişiden 3'ü yazılım ister ama 1'i başarır.
diğer 4ü başını alır

Bir şey soracağım:
Şimdi ben 0 yazılım bilgisiyle üniversitede çok iyi bir yazılım bölümü kazandım diyelim, orada da öğrenirim değil mi?
Tabii ki ama Üniversite her şeyi vermez. Yine senin çok çalışman gerekiyor. Hem de erken başlamanın faydaları: Hem uni okursun hem de bilginle para kazanırsın. 2. olarak diğerleri temel konuları öğrenmeye çalışırken sen onlara fark atmış bir şekilde seçtiğin alanda uzmanlaşırsın.

Tabii ki ama Üniversite her şeyi vermez. Yine senin çok çalışman gerekiyor. Hem de erken başlamanın faydaları: Hem uni okursun hem de bilginle para kazanırsın. 2. olarak diğerleri temel konuları öğrenmeye çalışırken sen onlara fark atmış bir şekilde seçtiğin alanda uzmanlaşırsın.
Üniversite okurken ailem destek olacak para kazanmam gerekmeyecek.
Şimdi ben yazılıma sararsam ne zaman TYT/AYT çalışacağım ki? (10. sınıf)

diğer 4ü başını alır
😂 😂 Keşke oranlar dediğiniz gibi olsa yine iyiydi. Yazıdaki attığım videonun izlenmelerinde 200.000 den 13.000 e bir düşüş var. Yani her "başlayan" 2000 kişiden 130'u devam ediyor.

Üniversite okurken ailem destek olacak para kazanmam gerekmeyecek.
Şimdi ben yazılıma sararsam ne zaman TYT/AYT çalışacağım ki? (10. sınıf)
Benim de ailemin durumu Allah'a şükür çok iyi. Fakat kendin para kazanmanın duygusu bir farklı oluyor 😀. 2. olarak senin için 9. sınıftan beri yasak var. keşke O zamandan bu yana yazılıma sarsaydın çok iyi yerlerde olurdun. Ama şimdiden itibaren haklı olarak derslere ağırlık vermeni öneririm. Fakat bu yazılım yapamayacağın anlamına gelmez. Anladığım kadarıyla çalışkan bir öğrencisin. 23.00 de yatsan sabah 6 da kalksan, 6 dan 13.00 a kadar ders çalışsan (7 saat hadi kahvaltı tuvalet felan de 1 saat çık 6 saat) yine 13.00 dan akşam 23.00 a kadar zaman senin. Yani her şeyi planlı yaparsan yazılıma da çok ama çok rahat vakit ayırabilirsin

Oradan da ders dinliyorum bazen teşekkürler.
Rica ederim iyi kod yazmalar :)

Son düzenleme:
Doğru abi :D Her önüne gelen yazılımcı oldu
İşte bu kendine yazılımcı diyen arkadaşlar, Yazılım da para yok işsiz kalırsınız felan diyip beni yolumdan döndürmeye çalıştırmışlardı. Arkadaşlar Buradan da söyleyeyim böyle diyenleri kafaya takmayın. Yazılımda para var 😂(Ama parası için çekilecek bir meslek değil. Seviyorsanız yapılacak bir meslek)

İşte bu kendine yazılımcı diyen arkadaşlar, Yazılım da para yok işsiz kalırsınız felan diyip beni yolumdan döndürmeye çalıştırmışlardı. Arkadaşlar Buradan da söyleyeyim böyle diyenleri kafaya takmayın. Yazılımda para var 😂(Ama parası için çekilecek bir meslek değil. Seviyorsanız yapılacak bir meslek)
Aynen

Benim de ailemin durumu Allah'a şükür çok iyi. Fakat kendin para kazanmanın duygusu bir farklı oluyor 😀. 2. olarak keşke senin için 9. sınıftan beri yasak var. O zamandan bu yana yazılıma sarsaydın çok iyi yerlerde olurdun. Ama şimdiden itibaren haklı olarak derslere ağırlık vermeni öneririm. Fakat bu yazılım yapamayacağın anlamına gelmez. Anladığım kadarıyla çalışkan bir öğrencisin. 23.00 de yatsan sabah 6 da kalksan, 6 dan 13.00 a kadar ders çalışsan (7 saat hadi kahvaltı tuvalet felan de 1 saat çık 6 saat) yine 13.00 dan akşam 23.00 a kadar zaman senin. Yani her şeyi planlı yaparsan yazılıma da çok ama çok rahat vakit ayırabilirsin
Hocam ben o kadar düzenli bir adam değilim :D
3,5 4 saat arası TYT çalışıyorum geri kalan vakitler de oyundu, kitap, arkadaşlar falan derken gidiyor.
Yine de sağolun öneriniz için.

Hocam ben o kadar düzenli bir adam değilim :D
3,5 4 saat arası TYT çalışıyorum geri kalan vakitler de oyundu, kitap, arkadaşlar falan derken gidiyor.
Yine de sağolun öneriniz için.
Ne demek rica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,950
Üyeler
183,361
Son üye
Ardakaan71
Geri