Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benim dayım bizzat işyerine gittim yıldız teknikten mezun.Asaşta işe girdi aylık 12.000TL alıyordu kaç yıl önce,Şimdi dahada rütbelendi 300 kişinin başında duruyor.Kim bilir ne kadar alıyor.Kısacası yapan yapıyor hocam.
Lan eşitlik yok işte. ÜLKEDE ADALET DİYE BİR ŞEY YOK!

Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
haklısın sınavdaki kolay soruyu yapamayınca o tribe giriyorum şaka şaka

Ekrem İmamoğlu çok boş bir insan
Yapabileceği şeyleri görseydiniz keşke. Meclisteki videoları izlesene adamın yapacağı tüm şeylere red veriyorlar istediğin kadar kanıt sunarım sana.

Tamam inşallah seçimi kaybeder ya görürüz o zaman türkiyeyi
ozamanda bişi değişmicek yine kötü yine kötü o yüzden artık hiç bişi farketmiyor ayrıca gencler neden umut versinki sanki kendi 50 yaşında burda 18 19 yaşında insanlar gençler umut vermiyor diye yazıyor sen umut verecek ne yaptın icat falanmı ?

Arkadaşlar gözünüzü açın falan diyorsunuz da sanki b partisi gelse devlet çok değişecek. :D hep onlar 10 20k maaş alırken sen yine 2.5k maaş alıp yoluna bakacaksın. Anlamıyorum gerçekten ya başka biri geçse sizin asgari ücretinizi 5 10k mı yapacağını zannediyorsunuz ? türkiyenin baştan aşşağı değişmesi gerekiyor. Bu arada okulu birincilikle bitiren adam 2k değil 200k maaş alır.

Yapabileceği şeyleri görseydiniz keşke. Meclisteki videoları izlesene adamın yapacağı tüm şeylere red veriyorlar istediğin kadar kanıt sunarım sana.
Adam temel atmama töreni yaptı lan. Herif bomboş

Arkadaşlar gözünüzü açın falan diyorsunuz da sanki b partisi gelse devlet çok değişecek. :D hep onlar 10 20k maaş alırken sen yine 2.5k maaş alıp yoluna bakacaksın. Anlamıyorum gerçekten ya başka biri geçse sizin asgari ücretinizi 5 10k mı yapacağını zannediyorsunuz ? türkiyenin baştan aşşağı değişmesi gerekiyor. Bu arada okulu birincilikle bitiren adam 2k değil 200k maaş alır.
Ülkenin başındaki dğeişmeden bilemeyiz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,567
Üyeler
197,498
Son üye
Slayerkhalifa