Açıkçası hayır ilk başta s25 fe alıcaktım o bile yeterli benim için. Almışken arada da bu kadar az fark varken iyisi olsun diye düşündümUltra'nın özelliklerinin sana lazım olduğunu düşünüyor musun?
Eğer senenin 4 ayı çift telefon dolaşmaya razıysanız tabii ki ultra ama şunuda belirteyim devletin herzaman bu senede kullandığınız 8 ayı azaltma yada farklı şartlar getirme şansı var bunu göz önünde bulundurun.Açıkçası hayır ilk başta s25 fe alıcaktım o bile yeterli benim için. Almışken arada da bu kadar az fark varken iyisi olsun diye düşündüm
TR al kesinlikle, yurtdışı cihazla uğraşılmaz.Hat takılmamış YD S25 ultra 36k. Bir de tr garantili 5 aylık s25+ 40k fiyat. Hangisini almak daha mantıklı sizce ?
Önümüzdeki 2 yıla getireceklerini düşünüyorum çünkü düşünüldüğünde 8 ay fazla.(Turistler vs için.)Eğer senenin 4 ayı çift telefon dolaşmaya razıysanız tabii ki ultra ama şunuda belirteyim devletin herzaman bu senede kullandığınız 8 ayı azaltma yada farklı şartlar getirme şansı var bunu göz önünde bulundurun.