Hayır olmaz türkiyede hat bir defa takıldıysa yurtdışına çıksa bile türkiyedeymiş gibi devam eder benimkide kaçak mecbur IMEI attıracağızArkadaşlar yd telefon aldırsam. 180 gün sonra yurtdışına giden abime telefonu versem sadece telefonun fiziksel olarak çıkması yetiyor mu? Abim sürekli yurtdışına gidiyor. Kayıt yaptırmadan kullanırız.
hocam onunla niye uğraşıyorsunuz ki yanına bir tane tr cihazı alın yurtdışı cihaz kapandığı zaman tr cihazını bağlayın kalan 4 ayı öyle kullanın veya telefonu 4.ayda açın 8 ay kullandıktan sonra yeni, yıla girince tekrar 8 ay kullanma hakkı doğacak otamatikmen daha doğrusu ben şimdi yeni aldım öyle yapıcamArkadaşlar yd telefon aldırsam. 180 gün sonra yurtdışına giden abime telefonu versem sadece telefonun fiziksel olarak çıkması yetiyor mu? Abim sürekli yurtdışına gidiyor. Kayıt yaptırmadan kullanırız.
Gereksiz sadece appleda olabilir belkihocam onunla niye uğraşıyorsunuz ki yanına bir tane tr cihazı alın yurtdışı cihaz kapandığı zaman tr cihazını bağlayın kalan 4 ayı öyle kullanın veya telefonu 4.ayda açın 8 ay kullandıktan sonra yeni, yıla girince tekrar 8 ay kullanma hakkı doğacak otamatikmen daha doğrusu ben şimdi yeni aldım öyle yapıcam
zaten apple da olucak android için demiyorum kiGereksiz sadece appleda olabilir belki
Yanlış anladım pardonzaten apple da olucak android için demiyorum ki
Olabikirhocam onunla niye uğraşıyorsunuz ki yanına bir tane tr cihazı alın yurtdışı cihaz kapandığı zaman tr cihazını bağlayın kalan 4 ayı öyle kullanın veya telefonu 4.ayda açın 8 ay kullandıktan sonra yeni, yıla girince tekrar 8 ay kullanma hakkı doğacak otamatikmen daha doğrusu ben şimdi yeni aldım öyle yapıcam
yani ben öyle yapıcam ama ben 4. ayda açmıcam benim telefon 2 güne gelecek ozaman açacağım 11.aya kadar kullanacağım ondan sonra 1 ay başka telefon ile eşleştirip 1 aylığına takılıcam yeni yılda tekrar 8 ayOlabikir