Yeni Aldığım PC Çalışmıyor

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 2 saat önce incehesap'tan aldığım El Capitan adlı bilgisayar kasası geldi.Sistemin montajını yaptım her şey normal gibi duruyor fakat bilgisayarı açtığımda sadece fan çalışıyor ve kasanın üstünde iki mavi ışık yanıyor.Monitör ve klavyede hiçbir tepki yok.Sorunu nasıl çözebilirim cevaplarsanız sevinirim.

artık şu bilgisayarları görerek alsanız 200-300 lira fazla verip vaktinize yazık iade edin gitsin incehesaptan monitor almıştım ölü pixel çıkmıştıiyi ilgilendiler yeni monitoru gondermeleri 20 günü buldu hiç uğraşmayın iade edin gorerek toplayın bilgisayarınızı

@Fiery aktifse anlar o tarz şeylerden

incehesaptan kimse memnun değil ama ben ne alsam 2 günde geliyor en hızlı gönderen firma incehesap oldu bana ayrıca güç kaynağı kablolarını kontrol et

Ekran kartını yuvasına oturttum.Pin kablosunu yerine taktım.Başka bir şey yapmadım.

artık şu bilgisayarları görerek alsanız 200-300 lira fazla verip vaktinize yazık iade edin gitsin incehesaptan monitor almıştım ölü pixel çıkmıştıiyi ilgilendiler yeni monitoru gondermeleri 20 günü buldu hiç uğraşmayın iade edin gorerek toplayın bilgisayarınızı
Herkes senin gibi zengin olmayabilir dostum görerek, mağazadan almak için. Bende sistemimi internetten aldım bende hiçbir sıkıntı yok. Teknoloji şans işidir. Mağazadan alınsada daha sonra sorun çıkabilir. Arkadaşın problemine yardımcı olmuyorsan boş yorum yapmanın anlamı yok...

Forumda bir arkadaşta bu sorunu yaşamış.Ramleri çıkarıp taktığında düzeldiğini söylüyor ama ramlerde bir sıkıntı gözükmüyor gibi bende korkuyorum açıkçası

Arkadaşlar 2 saat önce incehesap'tan aldığım El Capitan adlı bilgisayar kasası geldi.Sistemin montajını yaptım her şey normal gibi duruyor fakat bilgisayarı açtığımda sadece fan çalışıyor ve kasanın üstünde iki mavi ışık yanıyor.Monitör ve klavyede hiçbir tepki yok.Sorunu nasıl çözebilirim cevaplarsanız sevinirim.
CPU güç kablosunu kontrol edin.Ekran kartını çıkartıp onboard vga'dan görüntü almayı deneyin.Ramlerin yerlerini değiştirip tekrar deneyin.

Forumda bir arkadaşta bu sorunu yaşamış.Ramleri çıkarıp taktığında düzeldiğini söylüyor ama ramlerde bir sıkıntı gözükmüyor gibi bende korkuyorum açıkçası
Ramleri çıkarırken sıkıntı olmasından korkuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde vga dan görüntü almayı denedim ama sonuç aynı

Geri