Yeni AMD Driverı Bozuk mu?

intrusion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
25.3.1 sürüm güncellemesi gelmiş rx 6700xt kullanıyorum alt tap attığımda felaket donuyor hatta pc kendini resetliyoruz, alt sürüme düşmeyi denedim kendi geri otomatik güncellemiş ne yapmak lazım?

25.3.1 sürüm güncellemesi gelmiş rx 6700xt kullanıyorum alt tap attığımda felaket donuyor hatta pc kendini resetliyoruz, alt sürüme düşmeyi denedim kendi geri otomatik güncellemiş ne yapmak lazım?
Bende de 6700XT var aynı driverla kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok sende donanımsal bi sıkıntı olabilir

güncellemeden önce olmuyordu

6000 serisinde sorun yaşayan gördüm ama 7000 de sorunsuz çalışıyor.

bende de bugün bilgisayarı iki kere çalıştırdım ve ikisinde de siyah ekranda kaldı. sürücüden olabileceğini düşündüm.

Birkaç yerde de 6000 serisinde sorun çıkardığını gördüm. Önceki sürüme dönüp, otomatik güncellemeyi devre dışı bırakın.

6900xt sorun yok

İşlemci için testler yaptınmı
Ve 6800 kullanıyorum aynı sürüm bir sıkıntı yok

Bende uzun zamandır sorun yaşamıyordum. Bu sürümle bir kere çökme yaşadım, pc yeniden başlattı. Bir güncelleme daha lazım.

Geri