Yardım Yeni ev için internet önerisi

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar merhabalar yeni eve taşınacağız aynı il içerisinde merkeze yakın bir yerde, internet sorunun pek olacağını düşünmüyorum ama şöyle olaylar var ya turkcell superonline burada daha iyi, Turktelekom burada daha iyi gibisinden daha iyisindense birde fiyatlar konusu var. Mesela şimdi bizim şu anki internet Steam'de oyun indirirken en fazla 1.2 MB/s gözüküyor upload zaten yerlerde ve bu internete 100 TL'ye yakın ödediğini biliyorum babamın. Şu 3-4 gün içerisinde taşınmaya başlayacağız önerilerinizi veya bu konuda dikkat etmem gereken konular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

NOT : İnternet üzerinden engelli indirimi sağlanıyormuş (%20-%25) aralığında fiyatları birazda ona göre ayarlıyabilirsenizde olur. Hiç değilse Türktelekom için durum bu şekilde.

rthg.png

Yani toplam bütçe nedir

Aga bizim evde kablo netin tv interneti var 95 tl fln oduyoz 00 00-19 00 arasi 100mb 5 uplod
Diger zamanlar 25 mb 3 uplod bi sorabilirsiniz ben eski musterisiyim diye bu indirimde yapiliyor olabilir

Türktelekom müşterisiyiz öncesinden birde üstüne indirim yapılacağı söylendi %30'a yakın o yüzden aklımda gülüyorsunuz diye yanıtlıyayım dedim. @DA_mødları_çok_iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga bizim evde kablo netin tv interneti var 95 TL fln oduyoz 00 00-19 00 arasi 100mb 5 uplod
Diger zamanlar 25 mb 3 uplod bi sorabilirsiniz ben eski musterisiyim diye bu indirimde yapiliyor olabilir
Ev adresimi yazıyorum ancak sitede kaç Mpbs desteklediğini göremiyorum başka nereden öğrenebilirim? Siteler farkediyor mu? Herhangi bir sitedende öğrenebilir miyim?

Türktelekom müşterisiyiz öncesinden birde üstüne indirim yapılacağı söylendi %30'a yakın o yüzden aklımda gülüyorsunuz diye yanıtlıyayım dedim. @DA_mødları_çok_iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ev adresimi yazıyorum ancak sitede kaç Mpbs desteklediğini göremiyorum başka nereden öğrenebilirim? Siteler farkediyor mu? Herhangi bir sitedende öğrenebilir miyim?
Fark etmez her siteden olur
Göknet ten bakın isterseniz

Fark etmez her siteden olur
Göknet ten bakın isterseniz
Tam evi bulamadım ancak eve yakın konumda başka bir apartmanda test yaptım sonuç bu çıktı. Tam olarak kaç Mpbs anlamadım?

edfgr.png

Diğer apartmanlarda da bu şekilde değerler çıkıyor. Caddeyi doğru giriyorum ama apartmanı tam bulamadım.
Eğer Netspeed geçecekseniz veya başka bir firma
firmayı arayıp görüşün derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri