ânomaly
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Senin PSU modülerdir, ekstra ihtiyaç olursa diye koymuşlardır.ben öyle yaptım psudan bu kablo çıktı
Senin PSU modülerdir, ekstra ihtiyaç olursa diye koymuşlardır.ben öyle yaptım psudan bu kablo çıktı
tamam siyah beyaz önemli değil görselden anlaman için beyaz siyah dedim zatentamamda psu da takılı değilmi zaten siyahı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beyaz kablo bende siyah
anladımSenin PSU modülerdir, ekstra ihtiyaç olursa diye koymuşlardır.
kontrolcü yokbukadar biliyorum bende direk ışığı yanmıştı kontrolcüsü varmı belki onun ile açıyorsundur
ama ışık yokmolex çok eski pclerde kullanılan bir güç kablosu 2000 li yıllardan sonra pek kullanılmamaya başladı ve böylece kablolar boşa çıktı genelde insanlar artık fan için kullanılıyor ve yeni psularda kullanmak için dönüştürücü gerekiyor ama sizin psu nuzda bulunuyor
buyurFanın marka modeli nedir RGB desteği var mı biliyor musunuz?
geçtim zaten cevap bekliyorumYanması lazım ledlerin, başka bir molex bağlantısına tak tek tek dene. Işık yanmazsa satıcı ile iletişime geç
Molex halen aktif bir soket .molex çok eski pclerde kullanılan bir güç kablosu 2000 li yıllardan sonra pek kullanılmamaya başladı ve böylece kablolar boşa çıktı genelde insanlar artık fan için kullanılıyor ve yeni psularda kullanmak için dönüştürücü gerekiyor ama sizin psu nuzda bulunuyor