Çözüldü✓ YENİ FAN ALDIM NEREYE TAKCAM

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-03-28 saat 12.02.18_c9dcfa05.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-28 saat 12.02.18_c9dcfa05.jpg
    827.6 KB · Hit: 41
molex çok eski pclerde kullanılan bir güç kablosu 2000 li yıllardan sonra pek kullanılmamaya başladı ve böylece kablolar boşa çıktı genelde insanlar artık fan için kullanılıyor ve yeni psularda kullanmak için dönüştürücü gerekiyor ama sizin psu nuzda bulunuyor

ışığı yanmıyor nasıl yapcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok ısınıyordu tek fan vardı kasada

@donsa @ânomaly
bukadar biliyorum bende direk ışığı yanmıştı kontrolcüsü varmı belki onun ile açıyorsundur

bukadar biliyorum bende direk ışığı yanmıştı kontrolcüsü varmı belki onun ile açıyorsundur
kontrolcü yok

molex çok eski pclerde kullanılan bir güç kablosu 2000 li yıllardan sonra pek kullanılmamaya başladı ve böylece kablolar boşa çıktı genelde insanlar artık fan için kullanılıyor ve yeni psularda kullanmak için dönüştürücü gerekiyor ama sizin psu nuzda bulunuyor
ama ışık yok

fan da yanlış yerde işlemcinin üstüne takamadım

Son düzenleme:
Fanın marka modeli nedir RGB desteği var mı biliyor musunuz?

Yanması lazım ledlerin, başka bir molex bağlantısına tak tek tek dene. Işık yanmazsa satıcı ile iletişime geç

Yanması lazım ledlerin, başka bir molex bağlantısına tak tek tek dene. Işık yanmazsa satıcı ile iletişime geç
geçtim zaten cevap bekliyorum
acaba kontrolcü yok diyemi

Yok, hayır. Direkt molex den çıkışı var kontrolcüsüz çalışması lazım.

Molex halen aktif bir soket .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,044
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri