Yeni pc aldım sorularım var?

Reveral

80+
Reaksiyon skoru
41
Yeni pc aldım montajlı ve test edilerek geleceği söylendi.Geldiğinde driver,bios güncel sürüm mü olacak?Windows u kendim kuracağım kurduktan sonra tekrar güncelleme yapmam gerekir mi?

Hocam montaj yapıldığında her şey güncel ve Windows deneme sürümü kurulu gelir bir tane 15 TL'ye OEM key alın, Windows 10 kullanın.

Yeni PC aldım montajlı ve test edilerek geleceği söylendi.Geldiğinde driver,bios güncel sürüm mü olacak?Windows u kendim kuracağım kurduktan sonra tekrar güncelleme yapmam gerekir mi?
bazı siteler ücretsiz bir şekilde bazı siteler ise 40 50 tl gibi fiyatlara windows yüklü yolluyorlar büyük ihtimalle ellerinde driverleri ve windows yüklü olan bir diski hepsine tek tek takarak test ediyorlardır

Hocam montaj yapıldığında her şey güncel ve Windows deneme sürümü kurulu gelir bir tane 15 TL'ye OEM key alın, Windows 10 kullanın.
windows deneme sürümü 61 tl idi ek olarak onu almadım yinede deneme sürümü gelir mi

Yeni PC aldım montajlı ve test edilerek geleceği söylendi.Geldiğinde driver,bios güncel sürüm mü olacak?Windows u kendim kuracağım kurduktan sonra tekrar güncelleme yapmam gerekir mi?
Biosu güncel gelir.Driverları zaten windows update otomatik güncelliyor

Freedos gelecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,841
Üyeler
189,738
Son üye
mehmetozturk_1983@hotmail
Geri