Yeni Pc ve Windows

Reaksiyon skoru
0
Merhaba 4000 Tl bandında bir pc almayı düşünüyorum hazır sistemlere bakarken windows home'un 800 tl gibi uçuk bir fiyatı olduğunu gördüm ve merak ettim cidden pc alan herkes bunu alıyor mu neredeyse pc'nin 1/5'i bir fiyattan söz ediyoruz bana pek normal gelmedi eğer almayacksak windowsu nasıl kuracaz teşekkürler

Hayır almanıza gerek yok. Ücretsiz deneme sürümünü kullanabilirsiniz ya da 20 30Tl Oem key alıp kullanabilirsiniz.

almıyor tabii ki gerek de yok usb den endiniz kurabilirsiniz you tube de bir sürü videoa var bakabilirsin

rufus ile kurabilirsin . windowsu internette 15-20 liraya alabilirsin. 1000 tl istemelerinin nedeni o keyi yazı ile verdikleri için youtubede araştırabilirsin kimler güvenilir diye.

Öncelikle Deneme Sürümü Alabilirsin Crack Yapıp Devam Edebilirsin O Kadar Para Verilmez Biz Türk Milletiyiz Çok Para Vermeyiz ;)

Almaya gerek yok boşa para vermiş olursun youtubedende kurulum hakkında yetrli videolar var bakabilirsin

Windows kurmak için de bir usb bellek yardımı ile rahatlıkla kurabilirsiniz. Youtube'da bir sürü rehber video var izleyerek yapabilirsiniz.

Merhaba 4000 Tl bandında bir pc almayı düşünüyorum hazır sistemlere bakarken windows home'un 800 tl gibi uçuk bir fiyatı olduğunu gördüm ve merak ettim cidden pc alan herkes bunu alıyor mu neredeyse pc'nin 1/5'i bir fiyattan söz ediyoruz bana pek normal gelmedi eğer almayacksak windowsu nasıl kuracaz teşekkürler
Kardeşim ilk önce deneme sürümü kullan sonra bu verdiğim video daki gibi işlemleri uygulayarak kullanabilirsin.https://youtu.be/UYVJzx2iLs8

herhalde 800tl vermem gerekseydi bu yazıyı linux kullanıcısı olarak yazardım :) 1.5 sene kadar önce 20 TL'ye retail lisans almıştım hala kullanıyorum bir sorun yaşamadım ve gençler insanları crackli şeylere yönlendirmeyin sonra arkaplanda sürekli çalışan bir uygulamanız olur20-30 tl için değmez. bilgisayarcılarda format diye crackli windows atıyorlar hep sinir bozucu

Fazla paran varsa orjinal lisans alman daha iyi olur ama internette orjinal windows key var 20 ila 30 tl arası satılıyor windows sürümleri var ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle seçeneklerde var bakabilirsin ama sana tavsiyem paran varsa orjinal windows al yoksa da internette biraz araştırma yaparak orjinal windows key diye arat orda keyler var.

Windows pro alıp 1200TL Civarında para veren varmıdır acaba.

Geri