Hazır sistem halinde alıyorsan sistem driver montaj gibi seçenekler varMerhaba arkadaşlar ileride PC aldığımda Windows 10 yüklü oluyor mu, nasıl yüklüyoruz key mi almak zorundayız yada Windows un sitesinde win 10 aracı var o nedir merak ediyorum teşekkürler.
Peki lisans istiyor mu benim laptop var ona USB den sıfırlama yapmıştım lisans istememişti hesapla alakalı filan olabilir mi acabaeğer yüklü gelmez ise bir bilgisayara aracı indiriyorsun sonra flash belleğe yazıyosun windowsu flash bellekten kuruyosun.
lisans istemez zaten deneme sürümü vardırPeki lisans istiyor mu benim laptop var ona USB den sıfırlama yapmıştım lisans istememişti hesapla alakalı filan olabilir mi acaba
Tamam teşekkürlerlisans istemez zaten deneme sürümü vardır
Artık windows kendi sitesinde disk hazırlama aracıyla birlikte otomatik kurulum yapıyor o şekilde yapabilirisniz. Lisans istemeyecektir fakat bazı çeşitli sitelerden 15 20 tl ye oem key alıp kullanmak mümkün.Merhaba arkadaşlar ileride PC aldığımda Windows 10 yüklü oluyor mu, nasıl yüklüyoruz key mi almak zorundayız yada Windows un sitesinde win 10 aracı var o nedir merak ediyorum teşekkürler.
Neden özel bir uygulama kullanmak gerekiyor direk sitesinden iso dosyasını indirip flash belleğe atıp açarken biostan yüklenmiyor murufus ile yazdırırsan daha iyi olur iso dosyasını direk windows üzerinden indirebilirsin
Teşekkürler,Artık windows kendi sitesinde disk hazırlama aracıyla birlikte otomatik kurulum yapıyor o şekilde yapabilirisniz. Lisans istemeyecektir fakat bazı çeşitli sitelerden 15 20 TL ye oem key alıp kullanmak mümkün.
Yardımcı olabildiysem ben teşekkür ederim.Neden özel bir uygulama kullanmak gerekiyor direk sitesinden iso dosyasını indirip flash belleğe atıp açarken biostan yüklenmiyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler,