Öncelikle insanların kulağına hoş geliyor ki beğendiklerini söylüyorlar. Yani güzel yorum yapmak için değil beğendikleri için beğendiklerini yazıyorlar ki zaten güzel olmuş ama beat beni almadı vs gibi küçük eleştiriler yapıyorlar. Çünkü beğenen bir insanın zaten şarkıyı beğendiği için eleştirecek çok bir şey bulamaz diye düşünüyorum. Tabi ki herkesi memnun edemezsin beğenmeyenler illa ki olacak, sende beğenmeyenlerden birisin beğenmek zorunda da değilsin zaten ama şunu söylemek istiyorum, artık kültür çok değişti ilk başlarda ezhel başlattı bunu ve şimdi diğerleri (reckol-çakal vs.) devam ettiriyor. Yabancıların yaptığı tarzlara yaklaşıyor. Çoğu kişi kabul etmiyor fakat artık müzik bu, eskisi gibi sesi iyi olup sadece dümdüz şarkı söyleyenler de zaten yavaş yavaş siliniyorlar. Yanış anlama eski sanatçılara saygım var emek vermiş insanlar ama her şey zamanla değişiyor ve müzik de bunlardan biri... Ayrıca hak edene destek verilir derken beklediğin şey muhtemelen lirikalitesi güzel olan autotune kullanılmamış bir şarkı (ceza tarzı) ama dediğim gibi artık o müzik tarzı eskidi ve bitti. Zaten rap dinlemiyormuşsun bunları bilmemen yada normal karşılamaman normal ama artık bunları kabullenmek gerek.