Evet hocam bende farkındayım performansı etkiler mi? 2-3 ay sonra satıp yenisini almayı düşünüyorum.anakart düşük
anakart doğrudan performansı etkilemez, özelliğine bağlıEvet hocam bende farkındayım performansı etkiler mi? 2-3 ay sonra satıp yenisini almayı düşünüyorum.
anakartı ileride güncelleyince daha iyi olurSadece ekran kartını almadım. Render için kullanacağım nasıl sizce?
Öneriniz var mı hocam? Birde ileride sıvı soğutucu lazım olur mu? Unreal Engine 5 gibi programlar kullanacağım.anakartı ileride güncelleyince daha iyi olur
işlemcinize bağlı anakart olarak önerim b850 gaming wifi6 gigabyteınÖneriniz var mı hocam? Birde ileride sıvı soğutucu lazım olur mu? Unreal Engine 5 gibi programlar kullanacağım.
Render alanında kullanacağım için işlemciye ağırlık verdim. Üstte konu mesajında bakmanı öneririm.İşlemci aşırı abartı. Psu ve anakart sisteme göre çok düşük. Kasa iyi değil. Soğutucu olarak Phantom Spirit çok daha iyi olurdu.
render için kullanacaksan keşke sıvı alsaydın işlemci ısınacak.Sadece ekran kartını almadım. Render için kullanacağım nasıl sizce?
Kasa nasıl iyi değil anlamadım?İşlemci aşırı abartı. Psu ve anakart sisteme göre çok düşük. Kasa iyi değil. Soğutucu olarak Phantom Spirit çok daha iyi olurdu.
Hocam o konuda pişmanım zaten evet. Para olduğu zaman değiştireceğim en yakın zamanda.render için kullanacaksan keşke sıvı alsaydın işlemci ısınacak.
Hava akışı iyi değil.Kasa nasıl iyi değil anlamadım?