S25 feÇok ağır işler yapmayacağım oynayacağım en ağır oyun Minecraft falan olur beni uzun süre idare etsin yeter ve son olarak lütfen Iphone cihaz
poco m 8 pro önerebilirim 21 e bulursan tek sorun hyper os 2.0 da kasma varken 3 e geçtiğinde bir sorun yok , ben sıfır kullanıyorum 4 .saatteyim bulduğum sorun tek bu bir de güç tasarufu olmadan pil bir tık hızlı bitiyor muhtemelen güç tasarufunda arkada çalışan gereksiz programları kapatıyor sistemÇok ağır işler yapmayacağım oynayacağım en ağır oyun Minecraft falan olur beni uzun süre idare etsin yeter ve son olarak lütfen Iphone cihaz önermeyin şimdiden teşekkürler.
Çok ağır işler yapmayacağım oynayacağım en ağır oyun Minecraft falan olur beni uzun süre idare etsin yeter ve son olarak lütfen Iphone cihaz önermeyin şimdiden teşekkürler.
Yd Xiaomi 17 daha mantıklıpoco m 8 pro önerebilirim 21 e bulursan tek sorun hyper os 2.0 da kasma varken 3 e geçtiğinde bir sorun yok , ben sıfır kullanıyorum 4 .saatteyim bulduğum sorun tek bu bir de güç tasarufu olmadan pil bir tık hızlı bitiyor muhtemelen güç tasarufunda arkada çalışan gereksiz programları kapatıyor sistem
yd si bile 2 kat fiyat var hocam değmez gibiYd Xiaomi 17![]()
Xiaomi 17 5G | En İyi Fiyat - Tekno Muaz
Xiaomi 17 5G — ₺33.560'dan. 12 GB RAM, 50 MP kamera, 6.3 İnç ekran. Ücretsiz kargo ve Tekno Muaz güvencesiyle sipariş verin!teknomuaz.com
(Server kayıtlı alınız)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yd Xiaomi 17 daha mantıklı
Değer hocam işlemcisi falan çok iyi bununyd si bile 2 kat fiyat var hocam değmez gibi
Düzeltme:Kayıtsız alınız ve bir telefoncuya server kayıt yaptırınızÇok ağır işler yapmayacağım oynayacağım en ağır oyun Minecraft falan olur beni uzun süre idare etsin yeter ve son olarak lütfen Iphone cihaz önermeyin şimdiden teşekkürler.
Nasıl yani server üstünden kayıtlı yapıyorlar güvenilir mi?Değer hocam işlemcisi falan çok iyi bunun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düzeltme:Kayıtsız alınız ve bir telefoncuya server kayıt yaptırınız
Sonradan öğrendim attığım sitedeki adamlar server kayıt yapıp telefonun güncelleme almasını kapatıyorlarmış
Kayıtı yaptıktan sonra telefon güncelleme almıyormuşNasıl yani server üstünden kayıtlı yapıyorlar güvenilir mi?