Yeni Telefon Önerisi

xnadsel

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35.000
Çok ağır işler yapmayacağım oynayacağım en ağır oyun Minecraft falan olur beni uzun süre idare etsin yeter ve son olarak lütfen Iphone cihaz önermeyin şimdiden teşekkürler.

Çok ağır işler yapmayacağım oynayacağım en ağır oyun Minecraft falan olur beni uzun süre idare etsin yeter ve son olarak lütfen Iphone cihaz önermeyin şimdiden teşekkürler.
poco m 8 pro önerebilirim 21 e bulursan tek sorun hyper os 2.0 da kasma varken 3 e geçtiğinde bir sorun yok , ben sıfır kullanıyorum 4 .saatteyim bulduğum sorun tek bu bir de güç tasarufu olmadan pil bir tık hızlı bitiyor muhtemelen güç tasarufunda arkada çalışan gereksiz programları kapatıyor sistem

Yd Xiaomi 17
(Server kayıtlı alınız)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

poco m 8 pro önerebilirim 21 e bulursan tek sorun hyper os 2.0 da kasma varken 3 e geçtiğinde bir sorun yok , ben sıfır kullanıyorum 4 .saatteyim bulduğum sorun tek bu bir de güç tasarufu olmadan pil bir tık hızlı bitiyor muhtemelen güç tasarufunda arkada çalışan gereksiz programları kapatıyor sistem
Yd Xiaomi 17 daha mantıklı

yd si bile 2 kat fiyat var hocam değmez gibi
Değer hocam işlemcisi falan çok iyi bunun

Düzeltme:Kayıtsız alınız ve bir telefoncuya server kayıt yaptırınız
Sonradan öğrendim attığım sitedeki adamlar server kayıt yapıp telefonun güncelleme almasını kapatıyorlarmış

Değer hocam işlemcisi falan çok iyi bunun

Düzeltme:Kayıtsız alınız ve bir telefoncuya server kayıt yaptırınız
Sonradan öğrendim attığım sitedeki adamlar server kayıt yapıp telefonun güncelleme almasını kapatıyorlarmış
Nasıl yani server üstünden kayıtlı yapıyorlar güvenilir mi?

Nasıl yani server üstünden kayıtlı yapıyorlar güvenilir mi?
Kayıtı yaptıktan sonra telefon güncelleme almıyormuş

Ama bu server kayıtı bilindik telefonculara yaptırırsan telefonun güncelleme almaya devam eder

Geri