Neler Yeni

Yeni Togg Modeli T10F Tanıtıldı!

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Bende öyle düşündüm arka tarafı baya baya benzer. Tabii eqs bence çok daha güzel duruyor. Benzetelim derken daha değişik bir hale getirmişler
eqs yumurta gibi çok şişik duruyor ben hiç sevmiyorum togg daha bi çekici geldi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
eqs yumurta gibi çok şişik duruyor ben hiç sevmiyorum togg daha bi çekici geldi
Ön tarafı evet dediğin gibi. Tasarım kişiden kişiye göre değişir
Bu vag grubunun bu arabanın sedanını yaptık bir de hatchbackini yaptık diyelim yaptığı modeller gibi olmuş. İşte suv araç var bir sedan yapalım ama tasarımdan da çok uzaklaşmayalım hatlarımız belli olsun misali
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz özgün olursa sonraki modeller daha iyi olur ancak ceyranlı arabalara ısınamıyorum arkadaş param olsa gider egea vs farklı bir şey alırım bunu almam mesela
Batarya işi çok km yapan insan için sıkıntı. Zaten elektrikli araçlar hidrojen pilli araçlara geçiş araçları olduğu için çook uzun dönem hayatımızda olacağını düşünmüyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ön tarafı evet dediğin gibi. Tasarım kişiden kişiye göre değişir
Bu vag grubunun bu arabanın sedanını yaptık bir de hatchbackini yaptık diyelim yaptığı modeller gibi olmuş. İşte suv araç var bir sedan yapalım ama tasarımdan da çok uzaklaşmayalım hatlarımız belli olsun misali
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batarya işi çok km yapan insan için sıkıntı. Zaten elektrikli araçlar hidrojen pilli araçlara geçiş araçları olduğu için çook uzun dönem hayatımızda olacağını düşünmüyorum
Batarya hem sıkıntı hemde şarj etme olayı zaten işkence benzin dizellerde şak gir çık mis gibi Hidrojenlileri bende bekliyorum

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Senin Togg hangi renk kanka?
Sanki hali nasıl hala aynı mı?
Bende değil Amcam'da var, rengi Kula. 2-3 ay önce görmüştüm, muhtemelen halen aynıdır. Düzelse illaki söylerdi bana, çok muhabbeti döndü.

Kontfire

80+ Silver
SUV için çok emek verdik şimdi fb kasa için de bir o kadar emek verecek arkadaşlarım. Beni en çok üzen 1 yıl sedan için çalıştıktan sonra fb kasaya dönülüp her şeyin sıfırlanmasıydı :0

İceWolf

80+ Silver
Vayyy beee. Geçen yıl bu zamanlar "Araç yok, yalan" diyenler, önce "Fabrika yok" a ardındanda "İtalyadan geliyor" a geçmişlerdi. Şimdide "araba varda Egea ya benziyor" a geçmişler. Güzel gelişme.... Bizim trol tayfada baya gelişme var :)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sitede gördüğüm teknik verilere göre motor ve pil T10X ile aynı. İç konsolda işlemci değişikliği yapılmış harici bir fark göremedim. Tabii en büyük değişiklik kasa değişikliği fakat insan biraz opsiyondur yeniliktir bunları bekliyor. Bu altyapıyla 600km menzil sunuyor. Ve satışa çıkacak olan model Rwd sanırım. Sitede ikisininde bilgisi var
Yeni çekilen resimlerde jantları hoşuma gitti buraya da atmak istiyordum fakat şuan siteye giriş yapamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom