Neler Yeni

Yeni Togg Modeli T10F Tanıtıldı!

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
t10x sahibindende en ucuzu 1.4m
Sahibindende en yüksek ilan 1.820.000TL
Zaten belirlenen fiyat bu. Satmaya gelince yasaya uygun geliyor sanırım. Alıp kullanıp aldıkları paraya vermeye çalışıyorlar. Facebook gruplarında filan fiyat yazmıyorlar direkt. Hepsi numara yazıp arayın konuşuruz diyor. Koyulan yasayı güzel çiğniyorlar yani

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Alperen Çelebi
Yıl sonunda Almanya' da satışa çıkıyor yanlış duymadıysam.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Öyle aman aman bir araba değil klasik bir şey olmuş. Togg suv'a göre 1000 kat daha iyi, gördüğüm en kötü arabaydı sanırım Togg suv. (Videosuna göre yorum yapmadım arabayı yakından inceleme fırsatım oldu suv'u yani.)

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
düzeltmişler o problemi snapdragon tabanlı bir işlemci kullanıcakmış artık
Umarım öyle olur, tasarımı çok iyi duruyor. T10X Amcam'da var, orta multimedya sanki S3 Mini kullanıyormuş gibi kasıyor. Üretim'de kimse şeyine takmamış galiba bu sorunu. Birkaç yazılımsal sorunu daha var fakat düzeltilmeyecek şeyler değiller, isterlerse tabii.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
Güzel güzelde kapıların terse doğru açılması kötü. Bence onu opsiyon olarak yaparlar.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Teknik detaylar daha belli değil sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tasarımı egeaya mı benzemiş ? Fastback araçla sedan aracı mı benzettin?
c40c2788461a74cdb29a613392f82fc2ee0e8554.jpeg
mercedes-eqs-2.jpg

Eqs'e benzemiş desen tamam derdim de egeayla bu arabanın ismini bile benzetmek hata olur.
tamda içimden eqs in yandan yemişi diye geçirmiştim :D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Güzel güzelde kapıların terse doğru açılması kötü. Bence onu opsiyon olarak yaparlar.
Tanıtımda kapılar standart yöne açılıyor. Terse doğru açılan kapı ne kadar doğru bilmiyorum.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
Tanıtımda kapılar standart yöne açılıyor. Terse doğru açılan kapı ne kadar doğru bilmiyorum.
Ben tanıtımda o kısmı görmedim başka video izlemişim o zaman

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gene 4 çeker diye tanıtılan bir togg. Umarım satışa çıkarken 4×4 versiyonu ileride tanıtılacak denip arkadan itiş bir araç satılmaz.
Teknik detaylar burada verilmiş. Tabii satışa çıkacak kombinasyon bu mu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O konsept araçtı. Yani şuan da öyle bir araç var fakat seri üretimi veya farklı bir satışı yok. Bu seri üretim araç

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
cumhuriyet tarihinde ilk defa böyle bir girişim yapıldığını da göz önünde bulundurarak mükemmel olmuş

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tamda içimden eqs in yandan yemişi diye geçirmiştim :D
Bende öyle düşündüm arka tarafı baya baya benzer. Tabii eqs bence çok daha güzel duruyor. Benzetelim derken daha değişik bir hale getirmişler

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende öyle düşündüm arka tarafı baya baya benzer. Tabii eqs bence çok daha güzel duruyor. Benzetelim derken daha değişik bir hale getirmişler
Biraz özgün olursa sonraki modeller daha iyi olur ancak ceyranlı arabalara ısınamıyorum arkadaş param olsa gider egea vs farklı bir şey alırım bunu almam mesela

Top Bottom