İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Araçta ısı pompası var mı acaba t10x de çok elestirilmisdi
Teknik detaylar daha belli değil sanırım.Araçta ısı pompası var mı acaba t10x de çok elestirilmisdi
Tasarımı egeaya mı benzemiş ? Fastback araçla sedan aracı mı benzettin?tasarım olarak egea ve honda city nin birleştirilmiş hali gibi zaten.
önden bak bi turTeknik detaylar daha belli değil sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tasarımı egeaya mı benzemiş ? Fastback araçla sedan aracı mı benzettin?
Eqs'e benzemiş desen tamam derdim de egeayla bu arabanın ismini bile benzetmek hata olur.
önden bak bi tur
t10x sahibindende en ucuzu 1.4mşuan mevcut satılan model kaç TL
Hayali fiyatımız bu galiba. Bu paraya satılacağını hiç zannetmiyorum800-900k TL yakısır
Eğer kendi segmentinin en iyisiyse alınır. (Bide bazı togg modellerinde ekran kapanma sorunu var acaba düzeltildi mi?)
Tanıtımı yaparken bol bol salladılar. Türkiye, akıllı şehirlere sahip bir ülke tarzında konuşuyor ve yok blockchain yok bu diye anlatıyor. Araba içerisinde olmayan her şeyi anlattı üstadım. Tasarımı güzel ama bu kadar. Keşke ilk çıkan model hakkında bol bol yalan söylemeseydi.
Arka kasa gta V deki franklinin arabasının arkasına benziyor hcmTeknik detaylar daha belli değil sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tasarımı egeaya mı benzemiş ? Fastback araçla sedan aracı mı benzettin?
Eqs'e benzemiş desen tamam derdim de egeayla bu arabanın ismini bile benzetmek hata olur.